Ajankohtaista

Hyvää Uutta Vuotta 2021 Teille kaikille!
Pyörätuolikelauksen maailmanmestari Toni Piispanen oli selkeä valinta Espoon Tapioiden vuoden urheilijaksi. Piispasen tuorein mestaruus tuli viime marraskuussa Dubaissa 100 metrillä. Onnistuneet kilpailut huipentuivat 200 metrin MM-hopealla. Kausi oli onnistunut myös monipuoliselle juniorille Elmiina Siikalalle. Hän nappasi peräti kolme SM-mitalia: 100 metrillä, 300 metrin aitajuoksussa ja 5-ottelujoukkueessa yhdessä Kaisa Kivisen kanssa.
Kilparyhmien urheilijoiden ja heidän huoltajiensa mielestä harjoitusten jälkeen on aina tai lähes aina hyvä fiilis. Näin koki yli 85 % urheilijakyselyssä, joka tehtiin elokuun lopulla ja syyskuun alussa. Harjoituksia piti monipuolisina kaksi kolmesta ja kolme neljästä oli sitä mieltä, että treeneissä liikutaan paljon. Harjoituksia piti sopivan haastavina 78 % ja liian helppoina 22 %. Omalla ajalla harjoitteli merkittävästi 80 %.
Helsinki City Running Day juostiin Helsingin kaduilla lauantaina 3.10., maalin ollessa jälleen uusitulla Olympiastadionilla. Kilpailupäivän juoksumatkoille osallistui lähes 8000 juoksijaa, mukana kotimaisia kestävyysjuoksun kärkinimiä.
Espoon Tapioita juoksuradoilla edustanut ja 15 henkilökohtaista aikuisen Suomenmestaruusmitalia ulko- ja sisradoilla 800m ja 1500m voittanut Tuomo Salonen on valittu Suomen Urheiluliiton (SUL) uudeksi valmennuspäälliköksi.
Kauden toiseksi viimeiset mestaruuskilpailut toi kaksi joukkuemitalia SM-maastoista Kurikasta. Parhaan henkilökohtaisen sijoituksen saavutti 15-vuotiaiden sarjassa monipuolinen kestävyysurheilija Selene Rossi viidennellä sijallaan.
Espoon Tapioiden Sajan Irincheev ja Jaakko Määttänen kävelivät Suomenmestareiksi ja Enni Nurmi voitti SM-hopeaa Lapualla käydyissä maantiekävelyn SM-kisoissa.
Espoon Tapioiden nuori joukkue teki sen mitä lupasi eli siirsi neljä vuotta vanhan Suomen ennätyksen historiaan 3x3000 metrin kilpakävelyssä selkeällä 15 sekunnin marginaalilla. Entinen ennätys oli naapuriseura Esbo Idrottsföreningenillä.
RSS ATOM