Ajankohtaista

Lauantaina 2.9. käydyssä Seuracupin Tera-sarjan finaalissa Tapiot oli hienosti neljäs. Viime hetken sairastumisista huolimatta joka lajiin saatiin edustaja ja kaikki taistelivat hienosti sijoituspisteistä. Sukkulaviestissä Tapioille tuli lajivoitto! Yhteishenki ja joukkueen tsemppi ennen sukkulaviestiä oli hienoa nähtävää!
Tapioiden nuorista urheilijoista Saara Keskitalo ja Ville Vihersalo edustivat Suomea hienosti nuorten Ruotsiottelussa 2.-3. syyskuuta Tukholmassa.
Valmennustoimintamme uudelleen organisoinnin myötä haemme seuramme kasvavaan ja kehittyvään toimintaan osaavaa, vahvaa ja organisointikykyistä henkilöä valmennuspäällikön tehtävään.
Tapioiden 19-22 -vuotiaat urheilijat keräsivät SM-viikonlopusta viisi mitalia ja viisi pistesijaa.
Tomi Lehto on valittu mukaan 19-vuotiaiden EM-kilpailuihin Italian Grossetoon ja Vappu Valtonen nuorten Euroopan Olympiafestivaaleille Unkarin Györiin.
Tapioiden joukkueet onnistuivat upeasti Tampereen Ratinassa juostuissa SM-viesteissä. Näimme hienoja venymisiä ja taisteluita, joiden tuloksena loppusaldo oli erinomainen tuoden seuralle 51 Kalevan malja-pistettä.
Saga Kivekäs ja Vilma Paakkala on nimetty Suomen joukkueeseen 13.7. käynnistyvissä 22-vuotiaiden EM-kilpailuissa.
Seuran valmennuksessa työskentelee jatkossa 4 työntekijää.
RSS ATOM