Ajankohtaista

Seuraottelu EspTa-EsboIF päättyi tänään seitsemännen kerran Tapioiden voittoon, tällä kertaa pistein 313-213!
Espoon Tapioiden vuoden 2017 parhaat urheilijat, valmentajat ja ansioituneet seuratoimijat palkittiin puurojuhlan merkeissä kauden päätöstilaisuudessa, 16.12.2017 tunnelmallisessa juhlatila Espoon tallissa.
Suomen Urheiluliitto on valinnut Nuorten maajoukkueen, eli NMJ-valmennusryhmät kaudelle 2017-2018.
Espoon Tapioiden maratoonareista Jyväskylässä Finlandia-maratonin yhteydessä 16.9. juostuun SM-maratoniin osallistui kolme juoksijaa.
Moniottelujen SM-kilpailut kisattiin viime viikonloppuna Hyvinkäällä ja Riihimäellä kylmissä ja sateisissa olosuhteissa. Tapioista kisoissa oli mukana ilahduttavasti 13 urheilijaa.
Lauantaina 2.9. käydyssä Seuracupin Tera-sarjan finaalissa Tapiot oli hienosti neljäs. Viime hetken sairastumisista huolimatta joka lajiin saatiin edustaja ja kaikki taistelivat hienosti sijoituspisteistä. Sukkulaviestissä Tapioille tuli lajivoitto! Yhteishenki ja joukkueen tsemppi ennen sukkulaviestiä oli hienoa nähtävää!
Tapioiden nuorista urheilijoista Saara Keskitalo ja Ville Vihersalo edustivat Suomea hienosti nuorten Ruotsiottelussa 2.-3. syyskuuta Tukholmassa.
Valmennustoimintamme uudelleen organisoinnin myötä haemme seuramme kasvavaan ja kehittyvään toimintaan osaavaa, vahvaa ja organisointikykyistä henkilöä valmennuspäällikön tehtävään.
RSS ATOM