Ajankohtaista

Suomen Urheiluliiton valmennusjohto on valinnut joukkueet 17-vuotiaiden Euroopan mestaruuskilpailuihin ja 19-vuotiaiden MM-kisoihin. Joukkueissa ovat mukana Tapioista Tomi Lehto, Taika Nummi ja Enni Nurmi.
Parayleisurheilun EM-kisat käytiin 10.-16.6. Italian Grossetossa. Espoon Tapioiden urheilijoista kisoissa saavutti Toni Piispanen hopeaa ja pronssia, Aleksi Kirjonen pronssia. - Onnittelut!
Espoon Tapioiden nuoret kilpakävelijänaiset ovat kovassa iskussa ja menestystä tulee kovilla ajoilla kisa toisensa jälkeen, vaikka kesää on vielä jäljellä...
Kansainvälinen ja pohjoismaiden suurin nuorisoyleisurheilun suurkisa Youth Athletics Games järjestettiin kotikaupungissamme Espoon Leppävaarassa 10.-12.6.2016.
Espoon Tapiot korjasi selvän voiton neljän seuran seuraottelussa Jyväskylässä Harjun stadionilla lauantaina 28. toukokuuta.
Seuramme kestävyysurheilijoiden hyvä menestys jatkui tänään äitienpäivänä maastojuoksun SM-kisoissa Vöyrillä.
Taika Nummi ja Enni Nurmi taistelivat muiden Suomen huippukävelijöiden kanssa MM-joukkuemenestyksestä 7.5. Roomassa.
Kiitos kaikille osallistumisesta Tapioiden kesän avausinfoon viime keskiviikkona Munkkiniemen Yhteiskoululla. Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan infomateriaaliin. Tsemppiä kesään!
RSS ATOM