Ajankohtaista

Helsingin Sanomien urheilutoimitus on valinnut seuramme vuoden urheilijan kävelijä Taika Nummen Vuoden 2015 urheilulupaukseksi.
Espoon Scandicissa pidettiin lauantaina 7.11. iltapäivällä ennen seuran 50-vuotisjuhlia kauden 2014-2015 päätös- ja palkitsemistilaisuus. Kiitos kaikille yli 200 osallistujalle! Tutustu alla olevasta liitteestä palkittuihin. Lämpimät onnittelut kaikille palkituille ja onnistunutta kautta 2015-2016!
Viime viikonlopun Ruotsiottelussa Tukholmassa suomenjoukkueissa Tapioista oli mukana neljä urheilijaa. Taika Nummi voitti naisten 5000 metrin kävelyn uudella N19-sarjan SE-ajalla 21.58,51, joka on tässä ikäluokassa maailman kärkitulos tänä vuonna. Aikuisten maailmanlistalla tulos yltää sijalle 20. Kuukauden vanhaksi ehtinyt edellinen oma ennätys parani nyt yli 10 sekuntia. Tulos on myös kotimaan kaikkien aikojen naisten tilastossa kolmanneksi paras.
Ratakävelyn Pohjoismaiden mestaruuskilpailut ja kävelymaaottelu, sekä 19-vuotiaiden nelimaaottelu ja Pohjoismaiden mestaruuskisat käytiin viikonloppuna 29.-30.8. Leppävaaran stadionilla, aurinkoisessa ja lämpimässä, mutta hivenen tuulisessa säässä. Tapioista Taikan lisäksi PM-mitalit saavuttivat; Enni Nurmi, Riina Perkiö, Artturi Oila ja Vilma Paakkala!
Vattenfall-Seuracupin finaali kisattiin lauantaina 29.8. Tuusulan Hyrylässä. Mitalisijat ratkaistiin lopulta vasta iltapäivän viimeisessä lajissa sukkulaviestissä ja Tapioiden joukkueen loppusijoitus oli 3., pistein 331,5.
RSS ATOM