Ajankohtaista

Viime viikonlopun Ruotsiottelussa Tukholmassa suomenjoukkueissa Tapioista oli mukana neljä urheilijaa. Taika Nummi voitti naisten 5000 metrin kävelyn uudella N19-sarjan SE-ajalla 21.58,51, joka on tässä ikäluokassa maailman kärkitulos tänä vuonna. Aikuisten maailmanlistalla tulos yltää sijalle 20. Kuukauden vanhaksi ehtinyt edellinen oma ennätys parani nyt yli 10 sekuntia. Tulos on myös kotimaan kaikkien aikojen naisten tilastossa kolmanneksi paras.
Ratakävelyn Pohjoismaiden mestaruuskilpailut ja kävelymaaottelu, sekä 19-vuotiaiden nelimaaottelu ja Pohjoismaiden mestaruuskisat käytiin viikonloppuna 29.-30.8. Leppävaaran stadionilla, aurinkoisessa ja lämpimässä, mutta hivenen tuulisessa säässä. Tapioista Taikan lisäksi PM-mitalit saavuttivat; Enni Nurmi, Riina Perkiö, Artturi Oila ja Vilma Paakkala!
Vattenfall-Seuracupin finaali kisattiin lauantaina 29.8. Tuusulan Hyrylässä. Mitalisijat ratkaistiin lopulta vasta iltapäivän viimeisessä lajissa sukkulaviestissä ja Tapioiden joukkueen loppusijoitus oli 3., pistein 331,5.
Tapiot osallistuivat kisojen suurimmilla joukkueilla, 16/17-vuotiaiden Suomenmestaruuskilpailuihin Kalajoella ja 14/15-vuotiaiden Suomenmestaruuskilpailuihin Oulussa, 21.-23.8. Kisoissa menestyttiin hienosti, ja mm. 16/17 -vuotiaiden SM-kisoista saavutettiin 80 Kalevan malja pistettä! Onnittelut kaikille menestyneille ja kisoissa tsempanneille! Alla mitalistit, 14/15 -vuotiaiden SM-kisojen joukkuemitalistit ja kuuden parhaan joukkoon pistesijoille sijoittuneet:
Viime viikonloppuna Suomen mestaruuksista kilpailtiin Lahdessa 22-vuotiaiden SM-kisoissa ja Savonlinnassa 19-vuotiaiden kisoissa. Tapioiden pienehköt joukkueet ylsivät mukavaan menestykseen! Alla viikonlopun menestyjät. Lämpimät onnittelut jokaiselle!
RSS ATOM