Ajankohtaista

Taika Nummi sijoittui huipputuloksella ja kahden ikäluokan SE:llä kuudenneksi Ruotsin Eskilstunassa 19-vuotiaiden EM-kisoissa. Vastaavasti nousujohteisesti kisoissa heittänyt Miro Määttänen oli miesten keihäänheitossa paras suomalainen, uudella ennätystuloksella 75,46.
Suomen maajoukkueeseen on valittu Espoon Tapioista kuusi urheilijaa mukaan yleisurheilun 19-vuotiaiden EM-kilpailuihin 16.-19. heinäkuuta Ruotsin Eskilstunaan.
SM-viestit kilpailtiin viime viikonloppuna Seinäjoen auringossa. Tapioiden urheilijat ylsivät jälleen koviin huippusuorituksiin. Menestyssaldona tänä vuonna kuusi mitalia ja seitsemän pistesijaa ja mahtava Suomen ennätys!
Suomen Urheiluliiton valmennusjohto on nimennyt 56 urheilijan joukkueen yleisurheilun 22-vuotiaiden EM-kilpailuihin Tallinnaan.
SM-maantiekävelyt kisattiin Otaniemessä paljon kiitosta saaneella tasaiselle kilometrin reitillä, mutta tällä kertaa ikävä kyllä vain tuulisessa ja sateisessa 13-asteen lämpötilassa. Seuramme kävelijät saavuttivat hienosti kisoista 5 SM-mitalia ja Tapiot oli kisojen menestynein seura.
Toni ME-aikaan! (10.6.2015)
Espoon Tapioita edusta pyörätuolikelaaja Toni Piispanen laittoi heti alkukaudesta ennätykset uusiksi kovatasoissa GP-kilpailuissa Arbonissa ja Nottwilissa.
RSS ATOM