Ajankohtaista

SM-viestit kilpailtiin viime viikonloppuna Seinäjoen auringossa. Tapioiden urheilijat ylsivät jälleen koviin huippusuorituksiin. Menestyssaldona tänä vuonna kuusi mitalia ja seitsemän pistesijaa ja mahtava Suomen ennätys!
Suomen Urheiluliiton valmennusjohto on nimennyt 56 urheilijan joukkueen yleisurheilun 22-vuotiaiden EM-kilpailuihin Tallinnaan.
SM-maantiekävelyt kisattiin Otaniemessä paljon kiitosta saaneella tasaiselle kilometrin reitillä, mutta tällä kertaa ikävä kyllä vain tuulisessa ja sateisessa 13-asteen lämpötilassa. Seuramme kävelijät saavuttivat hienosti kisoista 5 SM-mitalia ja Tapiot oli kisojen menestynein seura.
Toni ME-aikaan! (10.6.2015)
Espoon Tapioita edusta pyörätuolikelaaja Toni Piispanen laittoi heti alkukaudesta ennätykset uusiksi kovatasoissa GP-kilpailuissa Arbonissa ja Nottwilissa.
Maastojuoksun SM-kisat juostiin äitienpäivänä 10.5. Imatran Karhumäen vaativalla reitillä. Mukaan ilmoitetusta 23 kilpailijan Tapiot-joukkueesta osa joutui jäämään pois, parit keskeytti, mutta menestystäkin tuli.
Onnea Hele! (8.5.2015)
Taaborissa kilpailtiin tiekävelyn alue- ja piirinmestaruuksista: Hele Haapaniemi alitti EM-rajan!
Hippokisat 2015 (28.4.2015)
RSS ATOM