Ajankohtaista

Suomen mestaruuskilpailuiden toinen päivä oli kilpakävelijöiden upeaa näytöstä. Jani Lehtisen valmentama kaksikko, Ellen Seisto ja Sajan Irincheev, ottivat ylivoimaiset mestaruudet 3000 metrin kilpakävelyssä. Seisto kilpailee 17-vuotiaiden sarjassa ja Irincheev vuotta nuoremmissa.
Suomen mestaruuskilpailuiden avauspäivä sujui mainiosti Tapioiden urheilijoilta. Kaikkiaan seuran laariin satoi seitsemän mitalia, joista neljä oli kultaa.
Nuorimpien ikäluokkien Suomen mestaruuskilpailut käydään tulevana viikonloppuna 7.-9.8. Pedersöre järjestää vanhemmat 16-17-vuotiaat juniorit ja Naantali 14-15-vuotiaat. Pedersöreen on ilmoitettu 23 urheilijaa ja Naantaliin yksi urheilija enemmän. Naantalissa taistellaan henkilökohtaisen menestymisen lisäksi kenttälajien joukkuekilpailuissa.
Osallistu koulutukseen - kotona, mökillä, kentän laidalla!
Kilpailukausi pääsee liikkeelle vain hieman normaalia myöhemmin, totesi kilpailupäällikkö Harri Lammi kauden avauksessa. - Alue- ja piirinmestaruuskilpailujen ajankohtia on säädetty poikkeuksellisesti vielä toukokuulla, mutta nyt on valmista. Ensimmäinen pm-tapahtuma on 9-15-vuotiaiden tiejuoksu, joka järjestetään torstaina 4.6. Vantaan Hakunilassa.
Espoon Tapiot ry noudattaa Suomen hallituksen, Suomen Olympiakomitean ja Espoon kaupungin linjauksia ja ohjeita, ja tiedottaa koronavirustilanteesta seuraavasti:
Espoon Tapiot ry noudattaa Suomen hallituksen, Suomen Olympiakomitean ja Espoon kaupungin linjauksia ja ohjeita, sekä rajoittaa toimintaansa koronaviruksen aiheuttaman pandemian seurauksena toistaiseksi!
Euroopan suurimpiin nuorten halliyleisurheilukisoihin (Tampere Junior Indoor Games) oli ilmoittautunut tänä vuonna 67 Espoon Tapioiden 10-17 -vuotiasta urheilijaa. Mukana Tampereella oli lisäksi 9 valmentajaa ja ilahduttava joukko vanhempia. TJIG:ssä oli urheilijoita Suomesta, Saksasta, Liettuasta ja Venajältä yhteensä liki 1800, joten taso oli kova ja mitalit entistä tiukemmassa. Tapioiden urheilijat saavuttivat 10 mitalia, useita finaalipaikkoja ja monia uusia henkilökohtaisia ennätyksiä, onnea kaikille!
Espoon Tapioiden Saara Keskitalo jatkoi juniorisarjojen mitaliketjuaan SM-hallien toisena päivänä Liikuntamyllyssä. Keskitalo voitti naisten 22-vuotiaiden tiukassa finaalitaistossa 60 metrin aitajuoksussa Helsingin Kisa-Veikkojen Anni Siirtolan kahdella sadasosalla ajallaan 8,50. Hallikausi on ollut Keskitalolle selkeää eteenpäin menoa, sillä ennätys on kohentunut 8,39:ään.
RSS ATOM