Ajankohtaista

6. Espoo Rantamaraton järjestettiin viikonloppuna 21.-22.9.2013 suurempan kuin koskaan aiemmin, sillä sen eri kilpailumatkoille ilmoittautui mukaan lähes 6000 osallistujaa. Tapahtumassa oli mukana myös runsas määrä Espoon Tapioiden juoksijoita, jotka venyivät hienoihin suorituksiin. Onnittelut kaikille itsensä ylittäneille!
Moniotteluiden Suomen mestaruuksista kilpailtiin viime viikonloppuna kolmen päivän ajan Karjaan ja Nummelan urheilukentillä. Espoon Tapioiden nuoret naisottelijat voittivat kisoista hienosti kolme hopeamitallia.
Viimeviikonloppuna Tukholmassa käydyssä Ruotsi-ottelussa Suomea edustamaan valitut Tapioiden urheilijat menestyivät hyvin, tuloksena kaksi maaotteluvoittoa, kaksi 2. sijaa ja kaksi 4. sijaa ja yksi 6. sija.
Suomen Urheiluliitto on valinnut joukkueet miesten ja naisten Ruotsi-otteluun, 17-vuotiaiden poikien ja tyttöjen Ruotsi-otteluun sekä kävelymaaotteluun 7.-8.9. Tukholmaan.
Suomen parhaat yleisurheiluseurat kilpailivat lauantaina Vattenfall Seuracupin finaaleissa eri sarjoissa ja eri paikkakunnilla kuntien asukasluvun mukaisesti. Suurten kaupunkien sarja kilpailtiin Imatralla.
RSS ATOM