Ajankohtaista

Osallistu koulutukseen - kotona, mökillä, kentän laidalla!
Kilpailukausi pääsee liikkeelle vain hieman normaalia myöhemmin, totesi kilpailupäällikkö Harri Lammi kauden avauksessa. - Alue- ja piirinmestaruuskilpailujen ajankohtia on säädetty poikkeuksellisesti vielä toukokuulla, mutta nyt on valmista. Ensimmäinen pm-tapahtuma on 9-15-vuotiaiden tiejuoksu, joka järjestetään torstaina 4.6. Vantaan Hakunilassa.
Espoon Tapiot ry noudattaa Suomen hallituksen, Suomen Olympiakomitean ja Espoon kaupungin linjauksia ja ohjeita, ja tiedottaa koronavirustilanteesta seuraavasti:
Espoon Tapiot ry noudattaa Suomen hallituksen, Suomen Olympiakomitean ja Espoon kaupungin linjauksia ja ohjeita, sekä rajoittaa toimintaansa koronaviruksen aiheuttaman pandemian seurauksena toistaiseksi!
Euroopan suurimpiin nuorten halliyleisurheilukisoihin (Tampere Junior Indoor Games) oli ilmoittautunut tänä vuonna 67 Espoon Tapioiden 10-17 -vuotiasta urheilijaa. Mukana Tampereella oli lisäksi 9 valmentajaa ja ilahduttava joukko vanhempia. TJIG:ssä oli urheilijoita Suomesta, Saksasta, Liettuasta ja Venajältä yhteensä liki 1800, joten taso oli kova ja mitalit entistä tiukemmassa. Tapioiden urheilijat saavuttivat 10 mitalia, useita finaalipaikkoja ja monia uusia henkilökohtaisia ennätyksiä, onnea kaikille!
Espoon Tapioiden Saara Keskitalo jatkoi juniorisarjojen mitaliketjuaan SM-hallien toisena päivänä Liikuntamyllyssä. Keskitalo voitti naisten 22-vuotiaiden tiukassa finaalitaistossa 60 metrin aitajuoksussa Helsingin Kisa-Veikkojen Anni Siirtolan kahdella sadasosalla ajallaan 8,50. Hallikausi on ollut Keskitalolle selkeää eteenpäin menoa, sillä ennätys on kohentunut 8,39:ään.
Seuran urheilijoiden iloiset yllätykset sävyttivät nuorten SM-hallien avauspäivää Liikuntamyllyssä. 22-vuotiaiden 5000 metrin kilpakävely oli Tapioiden dominointia. Mestari Joni Hava voitti harjoituksista tukkoisena ajalla 20.57,30. Jaakko Määttänen nappasi hopeaa kellottaen tuloksen 21.03,58. Kolmanneksi tuli tuore seuran urheilija Jere Niemi. – Pääsen lähtemään ulkomaan leirille kunnossa ja terveenä, joten siten on hyvä tilanne, myhäili Urheilukoulussa palvelustaan suorittava Hava.
Anna Pursiainen yllätti itsensä lisäksi kaikki asiantuntijat SM-hallien 60 metrillä. Ensimmäinen aikuisten arvokilpailumitali varmistui ajalla 7,45, joka jää vain viisi sadasosaa Johanna Mannisen 23 vuotta sitten juostusta 17-vuotiaiden Suomen ennätyksestä. Onnistuneen tuloksen taustalla on ehjä harjoituskausi ja selkeästi kehittynyt lähtö. Alkumatkalla Pursiainen joutuu edelleen antamaan hieman tasoitusta, mutta juoksun viimeiset 30 metriä tulivat lähes samaa vauhtia kuin mestari-Kemppisellä. Pursiaisen valmennuksesta vastaa pääkaupunkiseudun valmennuspäällikkönä kuukausi sitten aloittanut Eeva Kantomäki.
RSS ATOM