Ajankohtaista

Maastojuoksun SM-kilpailut juostiin viikonloppuna Pudasjärvellä. Kovatasoisissa kilpailuissa Tapioiden nuoret naiset taistelivat hienosti mitaleille.
SELL Student Games -tapahtuman yksi kisojen suurimmista lajeista on yleisurheilu, jonka osallistujamäärä hipoo tässä vaiheessa jo kahta sataa. Paitsi määrää, riittää SELL-kisojen yleisurheilukilpailuissa myös tasoa, niin kuin alta voit lukea. Yleisurheilukilpailut järjestetään Otaniemen kentällä perjantaina 18.5. sekä lauantaina 19.5., Espoon Tapioiden vastatessa järjestelyistä.
Henrikalle uusi ikäluokkansa Suomen ennätystulos ja Erika edustamaan Suomea 19-vuotiaiden nuorten MM-kilpailuihin heinäkuussa Barcelonaan.
Maantiejuoksun Suomen mestaruuskilpailut juostiin Kuopion Väinölänniemellä lauantaina 21.4.2012. Tapahtumaan oli ilmoittautunut useita Suomen kärkijuoksijoita.
Ensimmäinen nuorisoyleisurheilun kilpailu- ja elämämystapahtuma Youth Athletics Games järjestetään Helsingin EM-kisojen oheistapahtuma 24.-27.6.2012 pääkaupunkiseudulla. Finland Junior Games-seurayhtymän ja Suomen Urheiluliiton yhteistyössä järjestämä tapahtuma haastaa kaikki 9-17-vuotiaat yleisurheilijat kokemaan ja kilpailemaan sekä näkemään ja olemaan osana EM-huumaa.
Viikonlopun mestareina: Veikko Nugraha, Paula Katajisto, Matti Hyyppä ja Rebekka Sukselainen.
RSS ATOM