Ajankohtaista

Suomen Urheiluliitto on valinnut Nuorten maajoukkueen, eli NMJ-valmennusryhmät kaudelle 2017-2018.
Espoon Tapioiden maratoonareista Jyväskylässä Finlandia-maratonin yhteydessä 16.9. juostuun SM-maratoniin osallistui kolme juoksijaa.
Moniottelujen SM-kilpailut kisattiin viime viikonloppuna Hyvinkäällä ja Riihimäellä kylmissä ja sateisissa olosuhteissa. Tapioista kisoissa oli mukana ilahduttavasti 13 urheilijaa.
Lauantaina 2.9. käydyssä Seuracupin Tera-sarjan finaalissa Tapiot oli hienosti neljäs. Viime hetken sairastumisista huolimatta joka lajiin saatiin edustaja ja kaikki taistelivat hienosti sijoituspisteistä. Sukkulaviestissä Tapioille tuli lajivoitto! Yhteishenki ja joukkueen tsemppi ennen sukkulaviestiä oli hienoa nähtävää!
Tapioiden nuorista urheilijoista Saara Keskitalo ja Ville Vihersalo edustivat Suomea hienosti nuorten Ruotsiottelussa 2.-3. syyskuuta Tukholmassa.
Valmennustoimintamme uudelleen organisoinnin myötä haemme seuramme kasvavaan ja kehittyvään toimintaan osaavaa, vahvaa ja organisointikykyistä henkilöä valmennuspäällikön tehtävään.
Tapioiden 19-22 -vuotiaat urheilijat keräsivät SM-viikonlopusta viisi mitalia ja viisi pistesijaa.
Tomi Lehto on valittu mukaan 19-vuotiaiden EM-kilpailuihin Italian Grossetoon ja Vappu Valtonen nuorten Euroopan Olympiafestivaaleille Unkarin Györiin.
RSS ATOM