Maratonkouluun voi nyt ilmoittautua

13.12.2011

Ilmoittautuminen vuoden 2012 maratonkouluun

Espoon Tapioiden vuoden 2012 maratonkoulu alkaa torstaina 26.1.2012 ja huipentuu Espoo Rantamaratoniin 23.9.2012 (matkat 10km, puolimaraton, maraton). Maratonkoulu kokoontuu viikoittain torstaisin klo 18-20. Joitain erityisiä harjoituksia on viikonloppuina.

Maratonkoulu maksaa 380€. Maksu sisältää:
- osallistumisen luennoille ja harjoituksiin yhdeksän kuukauden ajan. (Heinäkuussa on lomaa, mutta pyrimme silloinkin pitämään joitain yhteisiä harjoituksia juoksuklubin kanssa.)
- osallistumisen Espoo Rantamaratonilla haluamaasi matkaan
- kaksi osallistumista Aktia Cupiin
- juoksupaidan
- Espoon Tapioiden jäsenyyden vuodeksi
- tuntuvia alennuksia yhteistyökumppaneiltamme
- neuvoja henkilökohtaisen harjoitusohjelman laatimiseen ja päivittämiseen
- apua juoksuvälineiden valintaan

Alla on alustava ohjelma. Ohjelmaan tulee vielä vierailu yhteistyökumppanille tossuja ym. tutkailemaan, vesijuoksutreeni ja muutakin mukavaa. Näiden ajankohta ei ole vielä varmistunut.

Maratonkoulusta saa tukevan tietopaketin juoksemisesta, käytännön kokemusta erilaisista harjoituksista ja mukavaa juoksuseuraa. Porukassa motivaatio pysyy korkealla ja tavoitteet on helpompi saavuttaa.

Maratonkoulun vetää Tuija Luhta. Vetäjällä on useiden vuosien kokemus nuorten kestävyysjuoksijoiden valmentamisesta, lyhyempien juoksukoulujen vetämisestä aikuisille sekä juoksutapahtumien järjestämisestä.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen: http://www.webropol.com/P.aspx?id=591241&cid=45222369