Henrika ja Erika kovassa kansainvälisessä kyydissä

21.5.2013

Kilpakävelyn Eurooppa Cup kisailtiin haastavissa ja kuumissa olosuhteissa Slovakialaisessa Dudincen kaupugissa sunnuntaina 19.5.

Kisoissa naisjunioreiden 10 kilometriä voitti mordvalainen junioreiden maailmanmestari Jekaterina Medevedeva mainiolla ajalla 44.46. Espoon Tapioita edustavat Parviaisen siskokset olivat 26:s ja 28:s ajoilla 51.42 ja 52.28.

Erika ja Henrika tulivat maaliin tällä kertaa vanhempi siskoksista ensin ja olikin tyytyväinen päivän kisaan. Henrikalla ei osunut aivan se paras päivä, joskaan mistään romahduksestakaan ei voi puhua. Ehkä sellainen normivaihtelun alarajoilla oleva suoritus.

Tulokset: http://www.atletickevysledky.sk/online/86.html

Pari viikkoa aiemmin 28.4. avoimissa Saksan mestaruuskisoissa Naumburgissa Erika ja Henrika Parviainen voittivat 19-vuotiaiden ja 17-vuotiaiden 5 kilometrin kävelyt. Erikan aika oli 24.28 ja pikkusisko Henrikan 24.16. Naumburgin Vappukävelyt kuuluvat maailman perinteikkäimpiin kävelykilpailuihin. Tänä vuonna ne järjestettiin jo 44. kerran ja niihin osallistui kävelijöitä seitsemästä maasta.

Tästä on hyvä jatkaa Espoo Challenge Tähtikisojen kauttaa kohti kesän arvokilpailuja.