Mikko Vuorisesta kunniajäsen

1.12.2016

Espoon Tapioiden vuosikokous pidettiin Otahallin kabinetissa torstaina 24.11.2016 klo 19-20.30.

Vuosikokous päätti myöntää kunniajäsenyyden seuran pitkän linjan vaikuttajalle, kaikkien rakastamalle, Mikko Vuoriselle. Mikko on toiminut  seuran puheenjohtajana vv. 2005-2007 ja luotsasi upeasti onnistuneiden Kalevan Kisojen 2009 järjestelytoimikuntaa.

Puheenjohtajaksi valittiin edelleen Kimmo Oila ja johtokunnan jäseninä toimivat Jari Ahonen, Tommi Huoponen, Tanja Kalske (uusi), Tapio Kesä-Heino, Esko Kuha,  Arto Kuusisto, Jouni Nieminen, Merja Penttinen (uusi), Merja Sahamies-Vehmanen, Lauri Sukselainen, Timo Uusipere ja Kustaa Valtonen.

Seuran lajeina ovat yleisurheilu ja hiihto. Soutu jätettiin lajivalikoimasta hiihto- ja soutujaoston esityksestä pois. Yleisurheilujaoston puheenjohtajana jatkaa Esko Kuha ja hiihtojaoston puheenjohtajaksi on valittu Matti Toppari.

Seuran jäsenmaksut kokous päätti pitää ennallaan eli aikuiset 40 € ja alle 18-vuotiaat 20 €. Kannatusjäsenyys 100 €.

Kauden 2015-2016 asiakirjat (toimintakertomus ja -suunnitelma, tuloslaskelma, tase sekä budjetti) ovat nyt nähtävissä suoraan verkkosivullamme. Vuosikokouksen pöytäkirja julkaistaan heti, kun vuosikokouksen pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty.