Seuraseminaari 12.9.2019

16.9.2019

Torstaina 12.9.2019 pidettiin Espoon Radisson Blu -hotellissa  seuraseminaari, johon oli kutsuttu johtokunta, henkilökunta ja strategiaryhmät (Talous ja hallinto / Lasten ja nuorten harrastustoiminta / Kilpaurheilu ja valmennustoiminta / Tapahtumat ja kilpailut).

Seminaarissa pohdittiin seuratoiminnan vahvuuksia, heikkouksia, mahdollisuuksia ja uhkia keväällä tehdyn kyselyn perusteella. Yhteenveto SWOT-analyysistä julkaistaan seuran verkkosivulla myöhemmin syksyllä.

Strategiaryhmät kertoivat mitä on tehty ja mitä on asialistalla tulevalla kaudella seuran saattamiseksi visionsa mukaiseen asemaan vuonna 2022 Suomen parhaaksi yleisurheiluseuraksi. Talouden ja hallinnon suurimpana projektina on käynnissä oleva taloushallinnon järjestelmämuutos, jonka tarkoituksena on vapauttaa toiminnanjohtajan työaikaa enemmän rahoitustoimintaan. Lasten ja nuorten harrastustoiminta jatkaa edelleen toiminnan laajentamista ympäri Espoota. Kilpaurheilun ja valmennustoiminnan tavoitteena on lisätä ammattivalmennusta ja Tapahtumien ja kilpailujen ryhmä uudistaa toimitsijarekrytointia, dokumentoi tapahtumien järjestämisen ja luo varamiesjärjestelmän avaintoimijoilleen.

Harri Lammi esitteli suuren seurakyselyn antia. Mielipiteensä oli antanut 138 seuran jäsentä. Kiitos niistä. Mielipidekyselyn yhteenveto toimitetaan vastaajille ja julkaistaan verkkosivulla sen valmistuttua ja kun vastauksissa olleet kehityskohteet on seulottu ja valittu.