Esko Kuha jatkaa puheenjohtajana 2019-2020

22.11.2019

Espoon Tapioiden varsinainen kokous pidettiin 21.11.2019 Otahallin saunakabinetissa. Kokouksessa hyväksyttiin johtokunnan esittämät sääntömuutokset. Pöytäkirja julkaistaa verkkosivulla sen tarkastamisen ja allekirjoituksen jälkeen . Tämä tapahtuu johtokunnan järjestäytymiskokouksessa 18.12.2019.

Espoon Tapioiden varsinainen kokous pidettiin 21.11.2019 Otahallin saunakabinetissa.

Kokous valitsi puheenjohtajaksi kaudelle 2019-2020 uudelleen Esko Kuhan.

Kokouksessa päätettiin sääntömuutoksista siten, että johtokunnan koko muutettiin 12 jäsenestä 8-12 jäseneksi. Toiselle toimikaudelle siirtyvät Eeva Kantomäki, Lauri Sukselainen, Tapio Kesä-Heino, Matti Sarasmaa, ja Enni Nurmi. Valittiin uudelleen uudelle kaksivuotiskaudelle Diari Sharifi, Kirsti Sysikaski, Timo Uusipere ja Kimmo Oila. Näin ollen johtokunta on 9-jäseninen kaudella 2019-2020. Teemu Rautiainen pyysi vapautusta johtokunnan tehtävistä ensimmäisen toimikautensa jälkeen ja tämä myönnettiin hänelle.

Toinen tehty muutos koski sääntöä 9§ 12. kohta; jaostojen ja niiden puheejohtajien ja jäsenten valinta. Kokous päätti muuttaa sääntöä seuraavasti:

  • Valitaan puheenjohtaja, jäsenet ja muut tarvittavat toimihenkilöt kuhunkin seuran toimintaa edustavaan toimielimeen.

Tällä päätöksellä yleisurheilujaoston toiminta päättyy ja uusia toimielimiä ovat valiokunnat, jotka jatkavat seuran strategista linjaa toiminnoittain:

  • Talous ja hallinto - Linnea Renqvist
  • Lapset ja nuorten harrastustoiminta - Perttu Örn
  • Kilpaurheilu ja valmennustoiminta - Jorma Kemppainen
  • Tapahtumajärjestely ja aikuisten harrastustoiminta - Harri Lammi

 

 

 

 

 .