Toimitsijakoulutusta - ETÄNÄ!!

31.5.2020

Osallistu koulutukseen - kotona, mökillä, kentän laidalla!

Kisoissa tarvitaan toimitsijoita ja yleensä olen keväällä pitänyt pari iltapäivän kestävää toimitsijakoulutusta. Nyt se korvataan kuudelle maanantaille jaettuun nettipohjaiseen etäkoulutukseen, joka pidetään Zoom palvelun kautta. Koulutukset alkoivat 18.5. ja vielä on jäljellä 4 maaiantaita jatkuen 22.6. asti. Kurssi on klo 18 - 18:30 nettikoulutuksen, johon kaikki seuramme jäsenet ja läheiset ovat tervetulleita!


Jokaisella maanantailla on sitten oma aihepiirinsä mihin keskitytään, ja koulutus sopii sekä ensikertalaisille että henkilöille jotka haluavat päivittää oman kisatoimitsija tietämyksensä. Annan koulutuksessa käytännön ohjeita eri toimipisteissä toimimisesta sekä läpikäydään tärkeimmät säännöt eri lajeissa - hyvää infoa siis myös kaikille urheilijoille!

Tervetuloa kaikki mukaan!

Ohjeita koulutusta varten:
1) Koulutuspäivät ja aiheet löydät seuran nettisivuilta: https://www.espoontapiot.fi/kilpailutapahtumat/ilmoittautuminen-toimitsijaksi-t/ - sieltä pääset myös suoraan myClubiin ilmoittautumaan mukaan. Jos sinulla ei ole seuran myClub tunnuksia, niin voit liittyä koulutukseen suoraan alla olevan linkin kautta.

2) Koulutus pidetään Zoom palvelussa - tässä alla on koulutukseen liittymislinkki. Zoomilla voit liittyä koulutukseen kännyn, tabletin tai tietokoneen kautta. Jos et ole aikaisemmin käyttänyt Zoomia, niin varaa ensimmäisellä kerralla vähän enemmän aikaa, koska se vaatii kirjaantumisen sekä vähän aikaa ohjelman lataamiseen (alla olevan linkin kautta tulee kaikki ohjeet ja lataukset).

Linkki koulutukseen (voimassa kaikissa koulutuksissa):


Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/98453892467?pwd=UmZpdTVjWkI4WHJHajBycStmQWdiQT09

Meeting ID: 984 5389 2467
Password: 9c7eaJ