Sisäliikuntatilojen sulku jatkuu 31.1.2021 saakka

6.1.2021

Hyvää Uutta Vuotta 2021 Teille kaikille!

15.1.2021 päivitetty tiedote Espoon Tapioiden urheilijoille, valmentajille, ohjaajille ja huoltajille:

Espoon Tapiot ry noudattaa Suomen hallituksen, Suomen Olympiakomitean ja Espoon kaupungin linjauksia sekä ohjeita, ja joutuu rajoittamaan koronan leviämisvaiheella olevalla pääkaupunkiseudulla toimintaa seuraavasti:

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi kokouksessaan 5.1. ja 14.1.2021, että 26.11.2020 tehdyn linjauksen mukaiset rajoitukset jatkuvat 31.1.2021 saakka, ja lasten ja nuorten harrastustoiminnan olemassa olevissa rajoituksissa ja suosituksissa pitäydytään toistaiseksi.

Linjauksilla reagoidaan epidemian leviämisen ja sosiaali- ja terveydenhuollon ylikuormittumisen uhkaan.

Määräaikaisia suosituksia ja rajoituksia jatketaan tarvittaessa.

Rajoitusten takia Espoon kaupungin kaikki sisäliikuntatilat ja ulkokentät, koulujen liikuntasalit, kuntosalit ja Unisportin hallinnoima Otahalli ovat suljettuina 31.1.2021 saakka.

Sen takia kaikki organisoitu harrastustoiminta sisätiloissa ja kaikki yli 20-vuotiaiden harrastustoiminta ovat keskeytetty myös ulkona.

Liikuntaleikkikoulu:

Kevätkauden aloitusta siirretään rajoitusten mukaisesti eteenpäin. Tämän hetken tiedon mukaan toiminta alkaa viikolla 5.

Tiedotamme ryhmiä päätöksien mahdollisesta vaikutuksesta harjoitteluun. Tarkemmat toimintaohjeet löydät erikseen lähetetystä sähköpostista.

Urheilukoulu ja yleisurheilun harrasteryhmä:

Toiminta on tauolla rajoitusten määräämän ajan 31.1.2021 asti. Pyrimme ensisijaisesti korvaamaan menetetyt kerrat järjestämällä lisäharjoituksia ja jatkamalla kautta toukokuussa.

Tiedotamme ryhmiä päätöksien mahdollisesta vaikutuksesta harjoitteluun.

Aikuisten urheilukoulu:

Toiminta on tauolla rajoitusten määräämän ajan 31.1.2021 asti. Pyrimme ensisijaisesti korvaamaan menetetyt kerrat järjestämällä lisäharjoituksia ja jatkamalla kautta toukokuussa.

Tarkempaa tietoa tarvittaessa:

  • nuorisopäällikkö Perttu Örn, perttu@espoontapiot.fi, p. 050 464 4661.

Kilpaurheilu ja valmennusryhmätoiminta:

Toiminta jatkuu omien valmentajien suunnittelemalla tavalla lähivalmennuksena max. 10 henkilön pienryhmissä ja ulkoliikuntapaikkoja suosien.

Tarkempaa tietoa ensi viikolla, oman ryhmän valmentajalta ja tarvittaessa:

  • 10–15-vuotiaiden valmennustoiminta: juniorivalmennuspäällikkö Susanna Lintula, susanna@espoontapiot.fi, p. 040 510 4914
  • 16-vuotiaiden ja sitä vanhempien valmennustoiminta: valmennuspäällikkö Jorma Kemppainen, jorma@espoontapiot.fi, p. 0400 616 609

Juoksuklubi:

Kaikkien ryhmien ryhmäharjoitukset jatkuvat oman ryhmän valmentajan ohjeistuksen mukaisesti omatoimiharjoitteluna.

Menetetyt yhteiset treenikerrat korvataan myöhemmin ilmoitettuina ajankohtina.

Tarkempaa tietoa saatte oman ryhmän valmentajalta.

Pääkaupunkiseudun hallikauden kisat ja maantiejuoksukisat:

Ovat tammikuun osalta peruttu/siirretty. Helmi- ja maaliskuu osalta kisat pyritään järjestämään suunnitellusti, mikäli rajoitukset antavat myöten. Seuraa sivustoa www.kilpailukalenteri.fi.

***

Kannustamme kaikkia ulkoiluun, lapsia ja nuoria ulkotreeneihin!

Espoon luonto, ulkoilureitit ja lähiliikuntapaikat mahdollistavat monipuolisen liikkumisen rajoitusten aikana. Ajantasaiset tiedot hiihtolatujen sekä tekojäiden aukioloista ja kunnosta löytyvät sivulta www.ulkoliikunta.fi.

Myös ulkona on vältettävä oleilemista joukoissa, etäisyydet muihin täytyy huomioida turvavälit säilyttäen ja esimerkiksi ulkokuntasaleilla tulee käyttää käsineitä. Pukukopit ja huoltorakennukset ovat suljettuina.

Älä harjoittele koskaan sairaana!

Suosittelemme kasvomaskien ja käsidesien käyttöä aina kun se vain mahdollista!

Jääthän kotiin, jos…

  • Sinulla on varmistettu koronavirustartunta tai sinulla on yhtään flunssan oireita tai tunnet itsesi kipeäksi.
  • Olet ollut kontaktissa ihmisen kanssa, jolla on todettu koronavirustartunta (altistus).

***