Osallistu Kunniakierrokseen juoksijana tai tukijana

 

Haluatko tukea lasten ja nuorten hyvää harrastusta, Kunniakierros on helppo tapa tehdä se.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton (SUL) ja sen jäsenseurojen yhteinen kampanja. Kampanjan tuotolla kerätään varoja yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä tai yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla ja minimitukisumma on 15 euroa. Espoon Tapioiden kunniakierrostapahtuma järjestetään Otaniemen kentällä tiistaina 23.8.2016 klo 18. Keräyslomakkeita on saatavissa seuran toimistolta tai valmennusryhmien valmentajilta. Lomakkeet voi palauttaa tapahtumaan tai seuran postilaatikkoon mielellään 31.8.2016 mennessä.

Mikäli haluat olla itse tukijana, etkä pääse osallistumaan tapahtumaan, voit täyttää alla olevan lomakkeen ja olet näin tukemassa hyvää asiaa. Laskutus tapahtuu SUL:n toimesta

Espoon Tapioiden tavoite vuodelle 2016 on kerätä Kunniakierroksella 10 000 €. Luku on haasteellinen, muttei mahdoton - pienistä puroista se syntyy.

KIITÄMME ETUKÄTEEN OSALLISTUMISESTA JA TUESTA!

 

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Lisätietoja Kunniakierroksesta

Keräyslupa nro POL-2014-11414 keräysaika 1.1.2015-31.12.2016