Seura-asut

Seura-asut Intersport Suomenojalta!

Espoon Tapiot, adidas ja Intersport Suomenoja ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Sopimus tuo Espoon Tapioille mahdollisuuksia palvella urheilijoita, valmentajia, seuratoimijoita ja koko jäsenistöään perheineen entistä paremmin adidaksen kanssa yhteistyössä Espoon Tapioille suunnitelluilla adidas kisa- ja edustusasuilla ja muilla seuratuotteilla sekä Intersport Suomenojan tarjoamilla palveluilla. - Seura-asut voit ostaa itse suoraan Intersport Suomenojalta ja maksaa kassalla. Mainitse ostoksia maksaessasi aina Espoon Tapioiden asiakasnumero 2600!

Keskitä nyt myös kaikki omat ja perheesi/läheisesi urheilutarvikeostokset Intersport Suomenojalle, sillä siitä on etua meille kaikille! Keskittämisetuna Intersport Suomenoja maksaa 5% jälkihyvityksen seuralle, seuran ja sen jäsenistön kaikista liikkeestä tekemistä kassajärjestelmään Espoon Tapioiden asiakasnumerolla 2600 kirjatuista ostoista kalenteri vuosittain. Oli osto sitten seura-asut, jalkineet, toppatakki, polkupyörä, tennismaila, laskettelusukset tai mitä vaan. Lisäksi saamme kilpailuihin kunniapalkintoja ja kauden päätöstilaisuuksiin palkinnoiksi lahjakortteja edullisemmin.

Intersport Suomenojan vahvuuksia ovat myös paras palvelu, kilpailukykyiset hinnat, laaja valikoima urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita ja iso kenkäosasto yhdessä seurakauppaan keskittymisen kanssa.

Muista siis aina mainita kassalla Espoon Tapioiden asiakasnumero 2600, kun asioit Intersport Suomenojalla, kiitos.

Tilauksia voi tehdä myös sähköpostitse: seuratilaus.suomenoja@intersport.fi

adidas-piikkareita myös Intersport Suomenojalta suoraan hyllystä, vähintään - 20 % alennuksella suositushinnoista! Järjestämme myös seuraillat kerran kaksi vuodessa.

 

Katso tästä ESPOON TAPIOT SEURAKUVASTO 2018:

PDF-tiedostoEspoon Tapiot seurakuvasto 2018 KAIKKI.pdf (7.3 MB)
PDF-tiedostononame seura-asu kuvasto (8.5 MB)
Voit myös ostaa harjoituskäyttöön loput noname seura-asut nyt toimistolta poistohinnoin! Tiedustele tarkemmin; toimisto@espoontapiot.fi, p. 044 321 5845 / Linnea.