Seura-asut

Seura-asut Intersport Suomenojalta!

Espoon Tapioiden, adidaksen ja Intersport Suomenojan seura-asu yhteistyö jatkuu.

Sopimus tuo Espoon Tapioille mahdollisuuksia palvella urheilijoita, valmentajia, seuratoimijoita ja koko jäsenistöään perheineen entistä paremmin adidaksen kanssa yhteistyössä Espoon Tapioille suunnitelluilla adidas kisa- ja edustusasuilla ja muilla seuratuotteilla sekä Intersport Suomenojan tarjoamilla palveluilla.

Seura-asut voit ostaa itse suoraan Intersport Suomenojalta ja maksaa kassalla. Mainitse ostoksia maksaessasi aina Espoon Tapioiden asiakasnumero 2600!

Keskitä nyt myös kaikki omat ja perheesi/läheisesi urheilutarvikeostokset Intersport Suomenojalle, sillä siitä on etua meille kaikille! Keskittämisetuna Intersport Suomenoja maksaa 5% jälkihyvityksen seuralle, seuran ja sen jäsenistön kaikista liikkeestä tekemistä kassajärjestelmään Espoon Tapioiden asiakasnumerolla 2600 kirjatuista ostoista kalenteri vuosittain. Oli osto sitten seura-asut, jalkineet, toppatakki, polkupyörä, tennismaila, laskettelusukset tai mitä vaan. Lisäksi saamme kilpailuihin kunniapalkintoja ja kauden päätöstilaisuuksiin palkinnoiksi lahjakortteja edullisemmin.

Intersport Suomenojan vahvuuksia ovat myös paras palvelu, kilpailukykyiset hinnat, laaja valikoima urheilu- ja vapaa-ajan tuotteita ja iso kenkäosasto yhdessä seurakauppaan keskittymisen kanssa.

Tilauksia voit tehdä myös sähköpostitse: seuratilaus.suomenoja@intersport.fi.

Uudet Espoon Tapiot Adidas tuotteet sovitettavissa ja ostettavissa suoraan mukaan Intersport Suomenojalta varastotilanteen mukaisesti.

Aiemmin tulleita tuotteita on mahdollisuus hankkia edullisesti á 20e/tuote, alla olevan ale-kuvaston mukaisesti. - Tuotteita rajoitetusti!

ESPOON TAPIOT SEURAKUVASTOT 2019: