Juoksuklubi

Juoksuklubin kevätkausi on käynnissä. Uudet ryhmät aloittavat lokakuussa 2019. Ilmoittautuminen avataan kesän aikana.

 

Espoon Tapioiden Juoksuklubi on suunnattu jo jonkin verran juoksukokemusta omaaville kuntojuoksijoille, jotka haluavat harjoitella ryhmässä monipuolisesti. Juoksuklubin syyskausi alkaa lokakuussa ja jatkuu aktiivisena seuraavan vuoden toukokuulle. Kevään ryhmä starttaa tammikuussa ja jatkuu aina syyskuuhun asti (lukuunottamatta heinäkuun kesälomaa).

Klubimaksuun kuuluu osallistuminen Rantamaraton-tapahtumaan (maraton, puolikas tai kymppi).

Juoksuklubi muodostuu eritasoisista ryhmistä, joiden kuvaukset sekä harjoitteluajat ja vetäjät löytyvät seuraavilta sivuilta. Kausimaksu sisältää osallistumisen yhden ryhmän treeneihin. Mikäli valitsemasi ryhmä osoittautuu vauhdiltaan liian hitaaksi tai kovaksi, on ryhmää mahdollista vaihtaa pysyvästi kerran kauden aikana.
 
Juoksuklubi soveltuu henkilöille, jotka haluavat treenata monipuolisesti ryhmässä, jakaa omia juoksukokemuksiaan ja oppia muilta lajin harrastajilta. Klubin harjoitukset sisältävät ryhmästä riippuen monipuolisia yhteislenkkejä sekä juoksutekniikka-, koordinaatio- ja intervalliharjoituksia, lihaskuntotreeniä unohtamatta. Tarkemmat kuvaukset ohjelmien sisällöstä löydät jokaisen ryhmän esittelyosiosta.
 
 Juoksuklubin kausimaksu on 320€ ja se sisältää

  • Ohjelman mukaiset yhteisharjoitukset (kullakin ryhmällä kerran viikossa)

  • Teemailtoja, varustetestejä, sunnuntaipitkiksiä

  • Kymmenen kerran juoksukortin Esport Arenalle (ryhmästä riippuen joko kaikki tai osa kerroista käytetään talven aikana treeneissä)

  • Osallistumismaksun Rantamaraton -tapahtumaan syyskuussa 2019

  • Espoon Tapioiden jäsenyyden

  • Alennuksia yhteistyökumppaneiltamme 

Ohjaajat lähettävät tarkempia tietoja ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä juoksuklubin alkua.

 

Lisätietoja: Kunkin ryhmän vetäjä vastaa omaa ryhmäänsä koskeviin kysymyksiin.

Ilmoittautuessasi muodostat itse laskusi. Valitse mukaan myös kauden 2018-2019 jäsenmaksu, se on osa juoksuklubin kokonaishintaa ja pakollinen. Laskun loppusummaksi tulee 320€. Jälkilaskutettavaksi jäävästä jäsenmaksusta veloitamme 3€ laskutuskulun. Mikäli sinulla on jo itselläsi Esport Arena -jäsenyys tai sarjakortti, ilmoita siitä sähköpostitse toimisto@espoontapiot.fi ennen laskusi maksamista. Hyvitämme tässä tapauksessa laskustasi Arena-kortin hinnan (Tapioiden omakustannushinta).