Yleisurheilun harrasteryhmä Espoon Keskus

Espoonlahdessa harjoitellaan torstaisin kello 17.00-18.30. Halutessasi harjoitella kaksi kertaa viikossa voit ilmoittautua toiselle harjoituskerralle Otaniemeen tiistaille tai lauantaille.

Hallikausi 2019-2020Ilmoittautuminen käynnistyyHarjoituspaikka
12.9.2019 - 23.4.20204.6.2019 klo 20.00Kannusillanmäen väestönsuoja

 

SyysjaksoKevätjaksoHarjoituspäivä- ja aika   Harjoituspaikka
12.9.2019-12.12.20199.1.2020-23.4.2020Torstai 17.00-18.30Kannusillanmäen väestönsuoja

 

HarjoitusmääräHintaSisaralennus
1 kerta viikossa295 € + jäsenmaksu 21 €30 € myönnetään nuoremmille sisaruksille
2 kertaa viikossa470 € + jäsenmaksu 21 €30 € myönnetään nuoremmille sisaruksille

 

Hintaan sisältyy:

  • Ohjatut harjoituskerrat

  • Yleisurheilulisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen ja kilpailuoikeuden SUL:n alaisissa kilpailuissa

  • Ilmainen osallistuminen Espoon Tapioiden järjestämiin kilpailuihin

 

Lukkarit

Ilmoittautumisohjeet

  • Ilmoittautuminen tapahtuu alapuolelta oransseja otsakkeita klikkaamalla. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautumisen käynnistyessä.

  • Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa toimintaan luot ITSELLESI myClub ID:n

  • Oman myClub ID:n alle luot kaikille lapsillesi tilit

  • Ilmoittautumisen yhteydessä luotte itsellenne laskun. Ohjeet löytyvät laskurivien selitteistä.

  • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

 

 

Yleisurheilun harrasteryhmän peruutusehdot

Yleisurheilun harrasteryhmän voi peruuttaa maksutta 1.9.2019 asti. Tämän jälkeen peruutuksista peritään 20€ varaus-/kokeilumaksu. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, ennen kauden alkua.

Yleisurheilun harrasteryhmää voi kokeilla kolmesti hintaan 20€. Kokeilukerrat ovat kauden kolme ensimmäistä kertaa. Halutessanne lopettaa kolmen kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa kolmannesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Näissä tapauksissa hyvitämme kausimaksun ja kokeilumaksun erotuksen tilillenne.

Kaudesta täyden hinnan maksaneilla on mahdollisuus lopettaa harjoittelu syysjakson jälkeen. Ilmoitus lopetuksesta on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi 2.12.2018 mennessä. Syysjakson jälkeen lopettaville hyvitetään kerran viikossa harrastaville 110,00 € ja kaksi kertaa viikossa harrastaville 190,00 €.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja, eikä näitä voi korvata toisessa ryhmässä. Yli kolme viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin, kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin oman toiminnan takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Yleisurheilun harrasteryhmän peruutusehdot kesken kauden mukaan tuleville

Yleisurheilun harrasteryhmään voi tulla mukaan milloin vain, jos paikkoja on vapaana. Ryhmä on täysihintainen 20.10.2019 asti. Tämän jälkeen laskutus tapahtuu aloitusviikon perusteella. Ilmoittauduttuanne mukaan kesken kauden sitoudutte maksamaan kokeilumaksun 20,00 €.

Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla yleisurheilun harrasteryhmää kolmesti hintaan 20,00 €. Nämä kokeilukerrat ovat kolme seuraavaa kertaa ilmoittautumispäivästä. Halutessanne lopettaa kolmen kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa kolmannesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi

Kausimaksussa on neljän viikon maksuaika, joten laskua ei tarvitse maksaa ennen kokeilukertoja. Jos päätätte lopettaa ja olette tehneet lopetusilmoituksen, muutamme laskun summaksi 20,00. Kolmen kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja, eikä näitä voi korvata toisessa ryhmässä. Yli kolme viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

050 464 4661

perttu@espoontapiot.fi