Kesä 2017

Kesä on parasta yleisurheiluaikaa :)! Urheilukentillä tilaa on eri tavalla, kuin hallissa tai saleissa ja laji aukeaa aivan uudella tavalla.

Järjestämme toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille ulkokaudella 2017. Nämä ryhmät toimivat toukokuun, kesäkuun ja elokuun ajan. Heinäkuussä lomaillaan, urheillaan omatoimisesti ja nautitaan auringosta.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat harrastajat mukaan toimintaan!

 

 

Kesäleirit 7-12-vuotiaille

Kesäleireillämme harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja, pelataan, leikitään, käydään erilaisilla rasteilla ja nautitaan mukavasta ilmapiiristä! Jokaiseen leiripäivään kuuluu lounas lounasravintola Täffässä ja välipala myöhemmin kentän laidalla. Teemme myös retken maauimalaan, joka on jo monivuotinen ilonaihe.

Leireille ovat tervetulleita kaikki yleisurheilusta ja hauskanpidosta kiinnostuneet lapset!

Ei kun tutustumaan!

 

Otaniemen kesärheilukoulu 4-6-vuotiaille

4-6-vuotiaiden urheilukoulussa tutustutaan kaikkiin yleiurheilulajeihin juoksusta seiväshyppyyn ja opetellaan liikunnan perustaitoja monipuolisin leikein ja pelein.  Harjoituksia järjestetään kahdesti viikossa. Voitte ilmoittautua harjoittelemaan jompana kumpana päivänä tai molempina.

Tutustu tarkemmin!

 

Kauklahden kesäliikkari 5-6-vuotiaille

Liikkarit jatkuvat Kauklahden urheilukentällä. Perinteiseen liikkarityyliin tunneilla leikitään, pelataan ja opetellaan liikunnan perustaitoja. Luvassa on hauskoja hetkiä ulkosalla liikkariohjaajiemme johdolla.

Tutustuhan!

 

 

Yleisurheilukoulu 7-12-vuotiaille

Yleisurheilukoulussa harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja ja keskitytään juoksutekniikan parantamiseen. Ryhmät kokoontuvat ulkokaudella kerran tai kahdesti viikossa, mielenkiintonne ja aikataulunne mukaisesti. Tervetuloa pitämään hauskaa ja kehittymään monipuolisesti yleisurheilun parissa!

Tutustu lähemmin!

 

Yleisurheilun harrasteryhmä 13-16-vuotiaille

Kerran tai kaksi kertaa viikossa kokoontuvassa harrasteryhmässä harjoitellaan yleisurheilun lajitaitoja. Ryhmässä pääsee jyvälle eri tekniikoista ja saa mahdollisuuden kokeilla kaikkia yleisurheilulajeja. Lisäksi harjoittelu kehittää koordinaatiota sekä kasvattaa yleis- ja lihaskuntoa. Kovaa treeniä rennolla meiningillä!

Ryhmä sopii myös lajin aloittamiseen, sillä jokainen saa tehdä omalla tasollaan ja motivaatiollaan.

Täältä lisätietoja!

 

Aikuisten yleisurheilukoulu

Lihaskuntoa, kestävyyttä, koordinaatiota ja yleisurheilutaitojen kehittämistä kaikkien yleisurheilulajien tiimoilta! Harjoituksiin on mahdollista osallistua kerran tai kahdesti viikossa. Tästä oiva apu kesäkunnon saavuttamiseen ja omien taitojen kehittämiseen. Tervetuloa mukaan monipuoliseen ja hauskaan toimintaan!

Tarkempia tietoja!

 

Silja Line Seurakisat 2017

Espoon Tapiot järjestää viidet kaikille avoimet Silja Line Seurakisat kesän 2017 aikana. Silja Line Seurakisat on yleisurheiluseurojen paikallistason kilpailumuoto. Se on kisa, jossa kilpailemista voi harjoitella ja kokeilla turvallisesti. Monelle seurakisa on ensimmäinen kisakokemus.

Kisat on suunnattu erityisesti omille urheilukoululaisimme ja toimivat toivottavasti ponnahduslautana osallistumaan muihinkin kilpailuihin!

Lisää kisa-infoa!

 

Youth Athletics Games 2017

Kesän huipennus Youth Athletics Games järjestetään tänä vuonna Lahdessa. Toivomme paikalle runsasta osanottoa sekä valmennusryhmistämme, että urheilukouluistamme!

 

Kilpailun viralliset kotisivut!

 

 

 

Espoo Iltajuoksu 2017

Rantamaraton seurayhtymä, jossa Tapiot on mukana, järjestää lauantaina 5.5.2017 Tapiolan Urheilupuistossa uuden juoksutapahtuman, jossa liikkuminen on pääosassa, ei aika.

Lauantai-illassa auringon laskun aikaan starttaa Tapiolan Urheilupuiston alueelta kaksi eri matkaa - 7km FunRun ja puolimaraton. Tule mukaan ja liiku huviksesi!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä linkistä: www.iltajuoksu.fi

 

Rantamaraton 2017

Espoon Tapiot järjestää yhdessä Esbo IF:n ja LeSi:n kanssa yhden vuoden hienoimmista juoksutapahtumista.

Tänä vuonna Espoo Rantamaraton tapahtuma on viikonloppuna 16.-17.9.2017. Kisakeskuksena toimii Otaniemen urheilukentän alue.

Matkoina ovat Rantamaraton, Rantapuolikas, Rantakymppi ja Rantavitonen. Lapsille on oma Rantatonni.

Rantamaratonin reitit käyttävät enimmäkseen kevyen liikenteen väyliä ja antavat mahdollisuuden nauttia Espoon maisemista parhaimmillaan niin alkumatkan sisämaataipaleella kuin loppumatkan merenrantareitillä. Reitistä yli puolet on kivituhkapintaista ulkoilutietä.

Tervetuloa mukaan!

lisätietoja osoitteesta: rantamaraton.fi

 

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

050 464 4661

perttu@espoontapiot.fi