Kesä 2018

Kesä on parasta yleisurheiluaikaa :)! Urheilukentillä tilaa on eri tavalla, kuin hallissa tai saleissa ja laji aukeaa aivan uudella tavalla.

Järjestämme toimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille ulkokaudella 2018. Nämä ryhmät toimivat toukokuun, kesäkuun ja elokuun ajan. Heinäkuussä lomaillaan, urheillaan omatoimisesti ja nautitaan auringosta.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat harrastajat mukaan toimintaan!

 

 

Kesäleirit 7-12-vuotiaille

Kesäleireillämme harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja, pelataan, leikitään, käydään erilaisilla rasteilla ja nautitaan mukavasta ilmapiiristä! Jokaiseen leiripäivään kuuluu lounas lounasravintola Täffässä ja välipala myöhemmin kentän laidalla. Teemme myös retken maauimalaan, joka on jo monivuotinen ilonaihe.

Leireille ovat tervetulleita kaikki yleisurheilusta ja hauskanpidosta kiinnostuneet lapset!

Ei kun tutustumaan!

 

Monilajileri 2018

Espoon Kaupunki järjestää liikunnallisen monilajileirin yhteistyössä Espoon Kaupungin liikuntapalveluiden kanssa. Leirillä pääsee kokeilemaan yleisurheilua, jalkapalloa, salibandya, pesäpalloa, koripalloa ja miekkailua.

Yleisurheilusta leirillä vastaa Espoon Tapiot!

 

Otaniemen kesärheilukoulu 4-6-vuotiaille

4-6-vuotiaiden urheilukoulussa tutustutaan kaikkiin yleiurheilulajeihin juoksusta seiväshyppyyn ja opetellaan liikunnan perustaitoja monipuolisin leikein ja pelein.  Harjoituksia järjestetään kahdesti viikossa. Voitte ilmoittautua harjoittelemaan jompana kumpana päivänä tai molempina.

Tutustu tarkemmin!

 

Kauklahden kesäliikkari 4-5-vuotiaille

Liikkarit jatkuvat Kauklahden urheilukentällä. Perinteiseen liikkarityyliin tunneilla leikitään, pelataan ja opetellaan liikunnan perustaitoja. Luvassa on hauskoja hetkiä ulkosalla liikkariohjaajiemme johdolla.

Tutustuhan!

 

 

Otaniemen yleisurheilukoulu 7-12-vuotiaille

Kauklahden yleisurheilukoulu 6-12-vuotiaille

Yleisurheilukoulussa harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja ja keskitytään juoksutekniikan parantamiseen. Ryhmät kokoontuvat ulkokaudella kerran tai kahdesti viikossa, mielenkiintonne ja aikataulunne mukaisesti. Tervetuloa pitämään hauskaa ja kehittymään monipuolisesti yleisurheilun parissa!

Otaniemen yleisurheilukoulu

Kauklahden yleisurheilukoulu

 

Yleisurheilun harrasteryhmä 13-16-vuotiaille

Kerran tai kaksi kertaa viikossa kokoontuvassa harrasteryhmässä harjoitellaan yleisurheilun lajitaitoja. Ryhmässä pääsee jyvälle eri tekniikoista ja saa mahdollisuuden kokeilla kaikkia yleisurheilulajeja. Lisäksi harjoittelu kehittää koordinaatiota sekä kasvattaa yleis- ja lihaskuntoa. Kovaa treeniä rennolla meiningillä!

Ryhmä sopii myös lajin aloittamiseen, sillä jokainen saa tehdä omalla tasollaan ja motivaatiollaan.

Täältä lisätietoja!

 

Aikuisten yleisurheilukoulu

Lihaskuntoa, kestävyyttä, koordinaatiota ja yleisurheilutaitojen kehittämistä kaikkien yleisurheilulajien tiimoilta! Harjoituksiin on mahdollista osallistua kerran tai kahdesti viikossa. Tästä oiva apu kesäkunnon saavuttamiseen ja omien taitojen kehittämiseen. Tervetuloa mukaan monipuoliseen ja hauskaan toimintaan!

Tarkempia tietoja!

 

Silja Line Seurakisat 2018

Espoon Tapiot järjestää viidet kaikille avoimet Silja Line Seurakisat kesän 2018 aikana. Silja Line Seurakisat on yleisurheiluseurojen paikallistason kilpailumuoto. Se on kisa, jossa kilpailemista voi harjoitella ja kokeilla turvallisesti. Monelle seurakisa on ensimmäinen kisakokemus.

Kisat on suunnattu erityisesti omille urheilukoululaisimme ja toimivat toivottavasti ponnahduslautana osallistumaan muihinkin kilpailuihin!

Lisää kisa-infoa!

 

Youth Athletics Games palaa Espooseen!

Kesän huipennus Youth Athletics Games järjestetään tänä vuonna Leppävaaran urheilupuistossa! Toivomme kaikkien urheilukoululaistemme ja valmennusryhmäläistemme ottavan osaa tapahtumaan.

Paikalle kannattaa tulla kisafiilistelemään, vaikka itse kisaan ei osallistuisikaan. Paikalla on kisatori, jossa paljon nähtävää ja koettavaa sekä lapsille, että aikuisille. Tervetuloa!

 

 

 

 

 

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

050 464 4661

perttu@espoontapiot.fi