Kauklahden kesäliikkari 4-5-vuotiaille ulkokausi 2019

Ilmoittautuminen kesän ryhmiin on päättynyt. Seuraavaksi toimintaan pääsee mukaan syyskuussa 2019!

Kesäliikkari on tarkoitettu 4-5-vuotiaille tytöille ja pojille. Liikkarissa opetellaan liikunnan perustaitoja, leikitään, pelaillaan ja pidetään hauskaa!

Kesäliikkari kokoontuu 13 kertaa toukokuun, kesäkuun ja elokuun aikana. Harjoitukset pidetään Kauklahden urheilukentällä. Maksimi osallistujamäärä ryhmässä on 20.

Ohjaajina toimivat liikuntaleikkikouluohjaajamme.

 

Kesä 2018Ilmoittautuminen alkaaHarjoituspäiväHarjoituspaikka
6.5.-24.6.2019 ja 29.7.-26.8.201921.3.2019 klo 18.00MaanantaiKauklahden urheilukenttä

 

Harjoitusajat

RyhmäHarjoituspäiväHarjoitusaika
2014-syntyneetMaanantai17.00-17.45
2013-syntyneetMaanantai17.45-18.30

 

Ryhmät toteutetaan, jos näihin tulee 10 osallistujaa. Tarvittaessa ryhmät yhdistetään.

 

Hinta

HintaSisaralennus
105 € + jäsenmaksu 21 €10 € myönnetään nuoremmille sisaruksille

 

Hintaan sisältyy:

 • Ohjatut liikkarikerrat

 • Yleisurheilulisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen ja kilpailuoikeuden SUL:n alaisissa kilpailuissa

 • Ilmainen osallistuminen Espoon Tapioiden järjestämiin kilpailuihin

Jäsenmaksua ei peritä, jos olette Espoon Tapioiden jäseniä. Sisaralennus 10€ myönnetään nuoremmille sisaruksille.

Kesäliikkari on täysihintainen 2.6.2019 asti. Tämän jälkeen toiminta laskutetaan aloitusviikon mukaan.

 

Käytännön toiminnasta

Liikkarilaiset kokoontuvat Kauklahden urheilukentällä. Tästä siirrytään nimenhuuton ja päivän aiheeseen.

Liikkarilaisten harjoitusrauhan ja keskittymisen takaamiseksi, on vanhempien ja sisarusten paikka kentän laidalla touhuamassa tai kentän ulkopuolella. Kokemusten mukaan ryhmää on helpompi hallita ja ohjata, jos perhe ei ole näköpiirissä. Näin lapsen huomio keskittyy ryhmän toimintaan äidin tai isän sijaan.

Palautetta voi tulla antamaan ohjaajille tunnin jälkeen.

 

Varustus

 • Sään mukainen urheiluvarustus. Varsinkaan toukokuussa ei kannata lähteä liian vähissä vaatteissa liikkeelle. Suomessa myös saattaa vettä sadella ja tällöinkin olemme ulkona harjoittelemasssa.
 • Juomapullo. Täytettynä vedellä tai laimella mehulla. Limonadi on kiellettyjen listalla.

 • Korut ja kellot pois. Korut ja kellot voivat satuttaa niiden käyttäjää tai toisia urheilukoululaisia. Ne myös rikkoutuvat helposti. Otetaan ne pois ennen urheilukoulua.

 • Taskut tyhjiksi. Kaikki ylimääräinen kuten keräilykortit, kännykät, pelit yms. jätetään pois harjoituksista.

 • Suu tyhjänä treeneihin. Tunnin aikana ei syödä purkkaa, makeisia tai muuta naposteltavaa. Juostessa ja hyppiessä syöminen on hankalaa ja jopa vaarallista.

Lukujärjestykset

 

Ilmoittautumisohjeet

 • Ilmoittautuminen tapahtuu alapuolelta oransseja otsakkeita klikkaamalla. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautumisen käynnistyessä.

 • Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa toimintaan luot ITSELLESI myClub ID:n

 • Oman myClub ID:n alle luot kaikille lapsillesi tilit

 • Ilmoittautumisen yhteydessä luotte itsellenne laskun. Ohjeet löytyvät laskurivien selitteistä.

 • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

 

Kesäliikkarin peruutusehdot ulkokausi 2019

Kesäliikkarin voi peruuttaa maksutta 28.4.2019 asti. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä ennen kauden alkua.

Kesäliikkaria voi kokeilla kahdesti hintaan 15,00 €. Kokeilukerrat ovat kauden kaksi ensimmäistä kertaa. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Näissä tapauksissa hyvitämme kausimaksun ja kokeilumaksun erotuksen tilillenne. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Kesäliikkarin peruutusehdot kesken kauden mukaan tuleville ulkokausi 2019

Kesäliikkariin voi tulla mukaan milloin vain, jos paikkoja on vapaana. Liikuntaleikkikoulu on täysihintainen 2.6.2019 asti. Tämän jälkeen liikuntaleikkikoulu laskutetaan aloitusviikon mukaan. Ilmoittauduttuanne mukaan kesken kauden sitoudutte maksamaan kokeilumaksun 15,00 €.

Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla liikuntaleikkikoulua kahdesti hintaan 15,00 €. Nämä kokeilukerrat ovat kaksi seuraavaa kertaa ilmoittautumispäivästä. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi.

Kausimaksussa on kolmen viikon maksuaika, joten laskua ei tarvitse maksaa ennen kokeilukertoja. Jos päätätte lopettaa ja olette tehneet lopetusilmoituksen, muutamme laskun summaksi 15,00. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

perttu@espoontapiot.fi

050 464 4661