Otaniemen yleisurheilukoulu 6-12-v ulkokausi 2019

Otaniemen urheilukoulu toimii ulkokaudella Otaniemen urheilupuistossa. Otaniemessä on mahdollisuus harjoitella kaikkia yleisurheilulajeja, oikeata moukarinheittoa lukuunottamatta. Moukarin tekniikkakin saadaan kuitenkin mukaan harjoitusmoukarein ;).

Ohjaajina toimivat omat nykyiset ja entiset urheilijamme, aktiivisia vanhempia sekä muiden lajien parista tulleita lasten liikunnasta kiinnostuneita nuoria. Kaikki ohjaajat kouluttautuvat vähintään Suomen Urheiluliiton Yleisurheiluohjaajakurssilla.

Kesäisin on mahdollista harrastaa kaksi kertaa viikossa. Molemmat kerrat voivat olla Otaniemessä tai toisen kerran voi käydä Kauklahdessa ja toisen Otaniemessä. Jokaiseen ryhmään tehdäään oma ilmoittautuminen.

 

Harjoitusajat ulkokaudella 2019

Otaniemen yleisurheilukoulu tiistai

Ulkokausi 2019IlmoittautumisaikaHarjoituspäivä ja -aikaHarjoituspaikka
7.5.-25.6.2019 ja 30.7.-27.8.2019 Tiistai 17.30-19.00Otaniemen urheilupuisto

 

Otaniemen yleisurheilukoulu torstai

Ulkokausi 2019IlmoittautumisaikaHarjoituspäivä ja -aikaHarjoituspaikka
9.5.-27.6.2019 ja 1.8.-29.8.2019 Torstai 17.30-19.00Otaniemen urheilupuisto

Helatorstaina 30.5. ei ole harjoituksia.

Heinäkuussa ei ole harjoituksia.

 

 

Yleisurheilukoulun hinta ulkokausi 2019

Toisen harjoituskerran voi valita myös Kauklahden yleisurheilukoulusta maanantaille. Jokaiseen ryhmään ilmoittaudutaan erikseen. Seuraa laskurivien ohjeita ilmoittautuessasi.

HarjoitusmääräHintaSisaralennus
1 kerta viikossa115 € + jäsenmaksu 21 €20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille
2 kertaa viikossa185 € + jäsenmaksu 21 €20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille

 

Hintaan sisältyy:

 • Ohjatut harjoituskerrat

 • Yleisurheilulisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen ja kilpailuoikeuden SUL:n alaisissa kilpailuissa

 • Ilmainen osallistuminen Espoon Tapioiden järjestämiin kilpailuihin

 

 

Ryhmät ulkokaudella 2019

 • Kaikki ryhmät ovat sekaryhmiä.

 • Ulkokaudella ryhmiin mahtuu enemmän lapsia. Ryhmät jaetaan tarvittaessa kahteen kauden käynnistyttyä.

 • Ryhmiä muokataan ilmoittautumisten perusteella siten, että mahdollisimman monet pääsevät mukaan toimintaan.

Tiistai  Torstai 
Makit2012-syntyneet Siilit2012-syntyneet
Mangustit2011-syntyneet Sopulit2011-syntyneet
Antiloopit2010-syntyneet Oravat2010-syntyneet
Seeprat2009-syntyneet Jänikset2009-syntyneet
Leopardit2008-syntyneet Ketut2008-syntyneet
Norsut2007-syntyneet Ilvekset2007-syntyneet
Gorillat2006-syntyneet Karhut2006-syntyneet

 

 

Käytännön toiminnasta

Yleisurheilukoulu kokoontuu kesäisin nurmikentän reunalle, heittohäkin eteen, jossa jakaannutaan heti pienryhmiin. Joskus teemme myös yhteisen alkulämmittelyn.

Annamme lapsille ja ohjaajille työrauhan, eli vanhempien ja sisarusten paikka on tunnin aikana katsomossa. Palautetta voi antaa ja kysymyksiä esittää tunnin jälkeen urheilukoulun ohjaajille tai nuorisopäällikölle. Emme ota tunneille lapsia, jotka eivät ole ilmoittautuneet ryhmään ohjeiden mukaisesti.

 

Varustus

 • Sään mukainen urheiluvarustus. Varsinkaan toukokuussa ei kannata lähteä liian vähissä vaatteissa liikkeelle. Suomessa myös saattaa vettä sadella ja tällöinkin olemme ulkona harjoittelemasssa.
 • Juomapullo. Täytettynä vedellä tai laimella mehulla. Limonadi on kiellettyjen listalla.

 • Korut ja kellot pois. Korut ja kellot voivat satuttaa niiden käyttäjää tai toisia urheilukoululaisia. Ne myös rikkoutuvat helposti. Otetaan ne pois ennen urheilukoulua.

 • Taskut tyhjiksi. Kaikki ylimääräinen kuten keräilykortit, kännykät, pelit yms. jätetään pois harjoituksista.

 • Suu tyhjänä treeneihin. Tunnin aikana ei syödä purkkaa, makeisia tai muuta naposteltavaa. Juostessa ja hyppiessä syöminen on hankalaa ja jopa vaarallista.

Lukujärjestykset

 

Ilmoittautumisohjeet

 • Ilmoittautuminen tapahtuu alapuolelta oransseja otsakkeita klikkaamalla. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautumisen käynnistyessä.

 • Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa toimintaan luot ITSELLESI myClub ID:n

 • Oman myClub ID:n alle luot kaikille lapsillesi tilit

 • Ilmoittautumisen yhteydessä luotte itsellenne laskun. Ohjeet löytyvät laskurivien selitteistä.

 • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

 

Yleisurheilukoulun peruutusehdot ulkokausi 2019

Yleisurheilukoulun voi peruuttaa maksutta 28.4.2019 asti. Tämän jälkeen peruutuksista peritään 20€ varaus-/kokeilumaksu. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä ennen kauden alkua.

Yleisurheilukoulua voi kokeilla kahdesti hintaan 20,00 €. Kokeilukerrat ovat kauden kaksi ensimmäistä kertaa. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Näissä tapauksissa hyvitämme kausimaksun ja kokeilumaksun erotuksen tilillenne.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

 

Yleisurheilukoulun peruutusehdot kesken kauden mukaan tuleville ulkokausi 2019

Urheilukouluun voi tulla mukaan milloin vain, jos paikkoja on vapaana. Urheilukoulu on täysihintainen 2.6.2019 asti. Tämän jälkeen urheilukoulu laskutetaan aloitusviikon mukaan. Ilmoittauduttuanne mukaan kesken kauden sitoudutte maksamaan kokeilumaksun 20,00 €.

Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla urheilukoulua kahdesti hintaan 20,00 €. Nämä kokeilukerrat ovat kaksi seuraavaa kertaa ilmoittautumispäivästä. Halutessanne lopettaa kolmen kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa kolmannesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi.  Maksulla katetaan nuorisopäällikön ja ohjaajien työaikaa.

Kausimaksussa on kolmen viikon maksuaika, joten laskua ei tarvitse maksaa ennen kokeilukertoja. Jos päätätte lopettaa ja olette tehneet lopetusilmoituksen, muutamme laskun summaksi 20,00. Kolmen kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

 

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

perttu@espoontapiot.fi

050 464 4661

 

Liitteet