Aikuisten yleisurheilukoulu ulkokausi 2020

Aikuisten urheilukoulussa harjoitellaan kaikkia eri yleisurheilulajeja. Jokaisella tunnilla kehitetään luonnollisesti myös lihaskuntoa ja koordinaatiota. Aikaisemmasta yleisurheilukokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole pakollista. Harjoitteet toteutetaan oman tason mukaisesti. Ryhmässä tehdään rennohkolla meiningillä hiki päässä ;). Ryhmäläisten toiveet otetaan huomioon ohjelmaa suunniteltaessa.

Otamme harjoittelussa huomioon koronatilanteen tuomat rajoitukset ja turvallisuuden.

Aikuisten yleisurheilukoulu järjestetään 16.-27.8.2020 välisenä aikana. Urheilukouluun voi osallistua kerran tai kaksi kertaa viikossa. Harjoitusajat ja -paikat löytyy taulukosta alempaa.

Ryhmät toteutetaan, jos näihin tulee 8 osallistujaa.

 

Kesä 2020IlmoittautumisaikaHarjoituspäiväHarjoitusaikaHarjoituspaikka
2.6.2020-25.8.20201.3.2020 kello 12.00Tiistai17.30-19.00Otaniemen urheilukenttä
4.6.2020-27.8.20201.3.2020 kello 12.00Torstai17.30-19.00Otaniemen urheilukenttä

Torstaina 18.6.2020 ei ole harjoituksia.

Jos haluat harjoitella kahdesti viikossa, ilmoittaudu molempiin ryhmiin. Seuraa laskurivien ohjeita.

HarjoitusmääräHinta
1 kerta viikossa95 € + jäsenmaksu 42 €
2 kertaa viikossa155 € + jäsenmaksu 42 €

 

Harjoitukset järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti myös heinäkuun ajan.

Jäsenmaksua ei peritä, jos osallistuja on maksanut jäsenmaksun aiemmin toimintakauden 31.8.2019 - 21.8.2020 aikana.

Urheilukoulu on täysihintainen 28.6.2020 asti. Tämän jälkeen toiminta laskutetaan aloitusviikon mukaan.

 

Ilmoittautumisohjeet

  • Ilmoittautuminen tapahtuu alapuolelta oransseja otsakkeita klikkaamalla. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautumisen käynnistyessä.

  • Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa toimintaan luot ITSELLESI myClub ID:n

  • Oman myClub ID:n alle luot kaikille lapsillesi tilit

  • Ilmoittautumisen yhteydessä luotte itsellenne laskun. Ohjeet löytyvät laskurivien selitteistä.

  • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

 

Aikuisten urheilukoulun peruutusehdot

Aikuisten urheilukoulun voi peruuttaa maksutta 28.5.2020 asti. Tästä eteenpäin veloitamme varaus-/kokeilumaksun 20,00 €. Peruutus tehdään sähköpostitse osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi.

Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä. Kauden alussa aloittaneet voivat kokeilla aikuisten urheilukoulua kahdesti (kauden kaksi ensimmäistä kertaa) hintaan 20,00 €. Halutessanne lopettaa kahden ensimmäisen kerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Näissä tapauksissa hyvitämme erotuksen maksetusta laskusta tilillenne. Kahden ensimmäisen kerran jälkeen olette sitoutuneet urheilukouluun loppukaudeksi.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Aikuisten urheilukoulun peruutusehdot kesken kauden mukaan tuleville

Aikuisten urheilukouluun voi ilmoittautua mukaan milloin vain, jos paikkoja on vapaana. Urheilukoulu on täysihintainen 28.6.2020 asti. Tämän jälkeen urheilukoulu laskutetaan aloitusviikon mukaan. Ilmoittauduttuanne mukaan kesken kauden sitoudutte maksamaan kokeilumaksun 20,00 €.

Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla urheilukoulua kahdesti hintaan 20,00 €. Nämä kokeilukerrat ovat kaksi seuraavaa kertaa ilmoittautumispäivästä. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Maksulla katetaan nuorisopäällikön ja ohjaajien työaikaa.

Kausimaksussa on kolmen viikon maksuaika, joten laskua ei tarvitse maksaa ennen kokeilukertoja. Jos päätätte lopettaa ja olette tehneet lopetusilmoituksen, muutamme laskun summaksi 20,00. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

perttu@espoontapiot.fi

050 464 4661