Kauklahden yleisurheilukoulu 6-12-v ulkokausi 2020

Kauklahdessa yleisurheillaan touko-elokuun ajan kerran viikossa maanantaisin. Ryhmä on tarkoitettu 2013-2007 syntyneille. Ryhmästä muodostetaan pienryhmiä iän mukaan ilmoittautumisten perusteella. Otamme harjoittelussa huomioon koronatilanteen tuomat rajoitukset ja turvallisuuden.

Halutessaan Kauklahden urheilukoululiaset voivat valita toisen harjoituskerran Otaniemen yleisurheilukoulusta tiistailta tai torstailta.

Molempiin ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen.

 

Harjoitusajat Kauklahden yleisurheilukoulu ulkokausi 2020

 

Harjoitukset järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti myös heinäkuun ajan.

Ulkokausi 2020Ilmoittautuminen alkaaHarjoituspäivä ja -aikaHarjoituspaikka
1.2.2020-24.8.20201.3.2020 kello 12.00Maanantai 17.00-18.30Kauklahden urheilukenttä

 

 

Yleisurheilukoulun hinta ulkokausi 2020

2013-2007-syntyneet voivat valita toisen harjoituskerran Otaniemen yleisurheilukoulusta tiistailta tai torstailta.

Kaikkiin ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen. Seuraa laskurivien ohjeita ilmoittautuessasi.

HarjoitusmääräHintaSisaralennus
1 kerta viikossa115 € + jäsenmaksu 21 €20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille
2 kertaa viikossa185 € + jäsenmaksu 21 €20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille

 

Hintaan sisältyy:

  • Ohjatut harjoituskerrat

  • Yleisurheilulisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen ja kilpailuoikeuden SUL:n alaisissa kilpailuissa

  • Ilmainen osallistuminen Espoon Tapioiden järjestämiin kilpailuihin

Yleisurheilukoulu on täysihintainen 31.5.2020 asti. Tämän jälkeen toiminta laskutetaan aloitusviikon mukaan.

 

 

Varustus

Hyvä vaatetus urheilukouluun on shortsit tai verkkarit sekä t-paita ja verryttelytakki. Mukaan tarvitaan myös sisäpelikengät. Urheilukoulun aikana ehtii tulla jano, joten ota mukaan juomapullo vedellä tai laimealla mehulla täytettynä.

Urheillessa kaikki korut ja kellot jätetään kotiin tai kentän laidalle. Sama koskee kaikkea taskutilaa ja huomiota vaativia välineitä kuten kännykät, pelit ja keräilykortit yms. Taskut tyhjinä harjoituksiin!

Tunnin aikana ei syödä purkkaa, makeisia tai muuta naposteltavaa. Juostessa ja hyppiessä syöminen on hankalaa ja jopa vaarallista. Myöskään limonadi ei kuulu urheilukoululaisen juomavalikoimaan.

 

Lukujärjestykset

 

Ilmoittautumisohjeet

  • Ilmoittautuminen tapahtuu alapuolelta oransseja otsakkeita klikkaamalla. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautumisen käynnistyessä.

  • Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa toimintaan luot ITSELLESI myClub ID:n

  • Oman myClub ID:n alle luot kaikille lapsillesi tilit

  • Ilmoittautumisen yhteydessä luotte itsellenne laskun. Ohjeet löytyvät laskurivien selitteistä.

  • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

 

 

Yleisurheilukoulun peruutusehdot ulkokausi 2020

Yleisurheilukoulun voi peruuttaa maksutta 28.5.2020 asti. Tämän jälkeen peruutuksista peritään 20€ varaus-/kokeilumaksu. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä ennen kauden alkua

Yleisurheilukoulua voi kokeilla kahdesti hintaan 20€. Kokeilukerrat ovat kauden kaksi ensimmäistä kertaa. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Näissä tapauksissa hyvitämme kausimaksun ja kokeilumaksun erotuksen tilillenne.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Yleisurheilukoulun peruutusehdot kesken kauden mukaan tuleville ulkokausi 2020

Urheilukouluun voi tulla mukaan milloin vain, jos paikkoja on vapaana. Urheilukoulu on täysihintainen 28.6.2020 asti. Tämän jälkeen urheilukoulu laskutetaan aloitusviikon perusteella. Ilmoittauduttuanne mukaan kesken kauden sitoudutte maksamaan kokeilumaksun 20,00 €.

Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla urheilukoulua kahdesti hintaan 20,00 €. Nämä kokeilukerrat ovat kaksi seuraavaa kertaa ilmoittautumispäivästä. Halutessanne lopettaa kolmen kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa kolmannesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi.  Maksulla katetaan nuorisopäällikön ja ohjaajien työaikaa.

Kausimaksussa on kolmen viikon maksuaika, joten laskua ei tarvitse maksaa ennen kokeilukertoja. Jos päätätte lopettaa ja olette tehneet lopetusilmoituksen, muutamme laskun summaksi 20,00. Kolmen kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

perttu@espoontapiot.fi

050 464 4661

 

Liitteet: