Otaniemen kesäurheilukoulu 4-5-vuotiaille ulkokausi 2020

Kesällä 2020 järjestetään kesäurheilukoulua 4-5-vuotiaille. Harjoituksiin voi osallistua 1-2 kertaa viikossa. Otamme harjoittelussa huomioon koronatilanteen tuomat rajoitukset ja turvallisuuden.

4-vuotiaiden ryhmässä harjoitellaan liikunnan perustaitoja yleisurheilulajeja mukaillen. Kokemuksen mukaan 4-vuotiaiden ymmärrys ja keskittymiskyky ei kuitenkaan vielä riitä pelkkään yleisurheiluun, joten toiminnasta tehdään mielekästä tämän ikäisille harrastajille.

5-vuotiaiden harjoituksissa opetellaan viikottain vaihtuvia yleisurheilulajeja leikkien, pelien ja "perinteisempien" harjoitteiden avulla. Harjoittelemme tietysti myös monipuolisesti liikunnan perustaitoja, jotka ovat tässä iässä erittäin tärkeitä motorisen kehityksen kannalta. Yleisurheilu on siitä hyvä laji, että lajiharjoituksissakin perustaidot kehittyvät monipuolisesti huimaa vauhtia heittäessä, ponnistaessa, hyppiessä ja juostessa :)

Harjoitukset pidetään Otaniemen urheilupuistossa. Maksimi osallistujamäärä ryhmässä on 20. Jos ryhmässä on alle 8 osallistujaa, pidämme itsellämme oikeuden peruuttaa ryhmä.

Ohjaajina toimivat Espoon Tapioiden urheilukoulujen ohjaajat.

 

Kesä 2020Ilmoittautuminen alkaaHarjoituspäiväHarjoituspaikka
1.6.2020-24.8.20201.3.2020 kello 12.00MaanantaiOtaniemen urheilupuisto
3.6.2020-24.8.20201.3.2020 kello 12.00KeskiviikkoOtaniemen urheilupuisto

 

Harjoitukset järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti myös heinäkuun ajan.

 

Harjoitusajat

Ryhmiin ilmoittaudutaan syntymävuoden mukaan. 2016-syntyneistä tulee 4-vuotiaita syyskaudella 2020 toimintakauden vaihtuessa.

RyhmäHarjoituspäiväHarjoitusaika
2015-syntyneetMaanantai16.10-16.55
2014-syntyneetMaanantai17.00-17.55

 

RyhmäHarjoituspäiväHarjoitusaika
2015-syntyneetEi toteuduEi toteudu
2014-syntyneetKeskiviikko17.00-17.55

 

 

 

Hinta

Molempiin ryhmiin ilmoittaudutaan erikseen. Seuraa laskurivien ohjeita ilmoittautuessasi.

HarjoitusmääräHintaSisaralennus
1 kerta viikossa105 € + jäsenmaksu 21 €10 € myönnetään nuoremmille sisaruksille
2 kertaa viikossa170 € + jäsenmaksu 21 €10 € myönnetään nuoremmille sisaruksille

 

Hintaan sisältyy:

 • Ohjatut urheilukoulukerrat

 • Yleisurheilulisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen ja kilpailuoikeuden SUL:n alaisissa kilpailuissa

 • Ilmainen osallistuminen Espoon Tapioiden järjestämiin kilpailuihin

Jäsenmaksua ei peritä, jos osallistuja on maksanut jäsenmaksun aiemmin toimintakauden 31.8.2019 - 31.8.2020 aikana. Sisaralennus 10€ myönnetään nuoremmille sisaruksille.

Kesäurheilukoulu on täysihintainen 31.5.2020 asti.

 

Käytännön toiminnasta

Urheilukoululaiset kokoontuvat Otaniemen urheilukentällä. Ohjaajat tekevät itsensä näkyviksi, joten oikean paikan löytää kyllä. Tästä siirrytään nimenhuudon kautta yhteiseen alkupeliin tai leikkiin, josta jatkamme yleisurheilun harjoitteluun.

Urheilukoululaisten harjoitusrauhan ja keskittymisen takaamiseksi, on  vanhempien ja sisarusten paikka kentän laidalla touhuamassa tai sen ulkopuolella. Palautetta voi tulla antamaan ohjaajille tunnin jälkeen.

 

Varustus

 • Sään mukainen urheiluvarustus. Varsinkaan toukokuussa ei kannata lähteä liian vähissä vaatteissa liikkeelle. Suomessa myös saattaa vettä sadella ja tällöinkin olemme ulkona harjoittelemasssa.
 • Juomapullo. Täytettynä vedellä tai laimella mehulla. Limonadi on kiellettyjen listalla.

 • Korut ja kellot pois. Korut ja kellot voivat satuttaa niiden käyttäjää tai toisia urheilukoululaisia. Ne myös rikkoutuvat helposti. Otetaan ne pois ennen urheilukoulua.

 • Taskut tyhjiksi. Kaikki ylimääräinen kuten keräilykortit, kännykät, pelit yms. jätetään pois harjoituksista.

 • Suu tyhjänä treeneihin. Tunnin aikana ei syödä purkkaa, makeisia tai muuta naposteltavaa. Juostessa ja hyppiessä syöminen on hankalaa ja jopa vaarallista.

Lukujärjestykset

 

Ilmoittautumisohjeet

 • Ilmoittautuminen tapahtuu alapuolelta oransseja otsakkeita klikkaamalla. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautumisen käynnistyessä.

 • Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa toimintaan luot ITSELLESI myClub ID:n

 • Oman myClub ID:n alle luot kaikille lapsillesi tilit

 • Ilmoittautumisen yhteydessä luotte itsellenne laskun. Ohjeet löytyvät laskurivien selitteistä.

 • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

 

Kesäurheilukoulun peruutusehdot

Kesäurheilukoulun voi peruuttaa maksutta 28.5.2020 asti. Tämän jälkeen peruutuksista peritään 15,00 € varaus-/kokeilumaksu. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä ennen kauden alkua.

Kesäurheilukoulua voi kokeilla kahdesti hintaan 15,00 €. Kokeilukerrat ovat kauden kaksi ensimmäistä kertaa. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Näissä tapauksissa hyvitämme kausimaksun ja kokeilumaksun erotuksen tilillenne. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Kesäurheilukoulun peruutusehdot kesken kauden mukaan tuleville

Kesäurheilukouluun voi tulla mukaan milloin vain, jos paikkoja on vapaana. Ryhmä on täysihintainen 28.6.2020 asti. Tämän jälkeen liikuntaleikkikoulu laskutetaan aloitusviikon mukaan. Ilmoittauduttuanne mukaan kesken kauden sitoudutte maksamaan kokeilumaksun 15,00 €.

Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla kesäurheilukoulua kahdesti hintaan 15,00 €. Nämä kokeilukerrat ovat kaksi seuraavaa kertaa ilmoittautumispäivästä. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi.

Kausimaksussa on kolmen viikon maksuaika, joten laskua ei tarvitse maksaa ennen kokeilukertoja. Jos päätätte lopettaa ja olette tehneet lopetusilmoituksen, muutamme laskun summaksi 15,00. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

perttu@espoontapiot.fi

050 464 4661