Yleisurheilun harrasteryhmä 13-16-v ulkokausi 2020

Yleisurheilun harrasteryhmä toimii touko-elokuussa Otaniemen urheilukentällä tiistaisin ja torstaisin. Toimintaan voi osallistua kerran tai kaksi kertaa viikossa. Otamme harjoittelussa huomioon koronatilanteen tuomat rajoitukset ja turvallisuuden.

Syksyn ja kevään tyyliin harrasteryhmässä harjoitellaan viikottain vaihtuvaa yleisurheilulajia ja samalla kehitetään koordinaatiota sekä lihas- ja yleiskuntoa. Tavoitteena on myös luoda avoin ja hauska harjoitusilmapiiri, jossa ryhmän jäsenet tutustuvat toisiinsa ja saavat itsekin mahdollisuuden vaikuttaa harjoituksiin ja niiden sisältöön.

Ryhmään osallistuminen ei vaadi aikaisempaa yleisurheilukokemusta. Jokainen saa treenata omalla tasollaan sekä omien tavoitteidensa ja motivaatioidensa mukaisesti.

Kaikki uudet ja vanhat urheilijat ovat tervetulleita mukaan, kunhan paikkoja riittää!

 

Harjoitusajat ulkokausi 2020

Yleisurheilun harrasteryhmä tiistai

Ulkokausi 2020Ilmoittautuminen alkaaHarjoituspäivä ja -aikaHarjoituspaikka
2.6.2020-25.8.20201.3.2020 kello 12.00Tiistai 16.00-17.30Otaniemen urheilupuisto

 

Yleisurheilun harrasteryhmä torstai

Ulkokausi 2020Ilmoittautuminen alkaaHarjoituspäivä ja -aikaHarjoituspaikka
4.6.2020-27.8.20201.3.2020 kello 12.00Torstai 16.00-17.30Otaniemen urheilupuisto

Torstaina 18.6.2020 ei ole harjoituksia.

Harjoitukset järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti myös heinäkuun ajan.

Hinta ulkokausi 2020

HarjoitusmääräHintaSisaralennus
1 kerta viikossa115 € + jäsenmaksu 21 €20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille
2 kertaa viikossa185 € + jäsenmaksu 21 €20 € myönnetään nuoremmille sisaruksille

 

Hintaan sisältyy:

  • Ohjatut harjoituskerrat

  • Ilmainen osallistuminen Espoon Tapioiden järjestämiin kilpailuihin

  • Tapaturmavakuutus harjoitusten aikana

 

Emme ota harrasteryhmäläisille enää kilpailulisenssiä. Jos tällaisen haluaa, niin sen voi hankkia omatoimisesti osoitteesta https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/yleisurheilulisenssien-ostaminen/.

Jäsenmaksua ei peritä, jos osallistuja on maksanut jäsenmaksun aiemmin toimintakauden 31.8.2019 - 31.8.2020 aikana. Sisaralennus 20€ myönnetään nuoremmille sisaruksille.

Harrasteryhmä on täysihintainen 28.6.2020 asti. Tämän jälkeen toiminta laskutetaan aloitusviikon mukaan.

Lukujärjestykset

 

Ilmoittautumisohjeet

  • Ilmoittautuminen tapahtuu alapuolelta oransseja otsakkeita klikkaamalla. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautumisen käynnistyessä.

  • Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa toimintaan luot ITSELLESI myClub ID:n

  • Oman myClub ID:n alle luot kaikille lapsillesi tilit

  • Ilmoittautumisen yhteydessä luotte itsellenne laskun. Ohjeet löytyvät laskurivien selitteistä.

  • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

 

Yleisurheilun harrasteryhmän peruutusehdot ulkokausi 2020

Harrasteryhmän voi peruuttaa maksutta 28.5.2020 asti. Tämän jälkeen peruutuksista peritään 20€ varaus-/kokeilumaksu. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä ennen kauden alkua.

Harrasteryhmää voi kokeilla kahdesti hintaan 20€. Kokeilukerrat ovat kauden kaksi ensimmäistä kertaa. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Näissä tapauksissa hyvitämme kausimaksun ja kokeilumaksun erotuksen tilillenne.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

 

Yleisurheilun harrasteryhmän peruutusehdot kesken kauden mukaan tuleville ulkokausi 2020

Harrasteryhmään voi tulla mukaan milloin vain, jos paikkoja on vapaana. Harrasteryhmä on täysihintainen 28.6.2020 asti. Tämän jälkeen urheilukoulu laskutetaan aloitusviikon mukaan. Ilmoittauduttuanne mukaan kesken kauden sitoudutte maksamaan kokeilumaksun 20,00 €.

Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla harrasteryhmää kahdesti hintaan 20,00 €. Nämä kokeilukerrat ovat kaksi seuraavaa kertaa ilmoittautumispäivästä. Halutessanne lopettaa kolmen kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa kolmannesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Maksulla katetaan nuorisopäällikön ja ohjaajien työaikaa.

Kausimaksussa on kolmen viikon maksuaika, joten laskua ei tarvitse maksaa ennen kokeilukertoja. Jos päätätte lopettaa ja olette tehneet lopetusilmoituksen, muutamme laskun summaksi 20,00. Kolmen kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Terveydellisistä syistä johtuvat peruutukset neuvotellaan erikseen. Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

050 464 4661

perttu@espoontapiot.fi

 

Liitteet