Osallistujaohjeet

OHJEITA KILPAILIJOILLE, VALMENTAJILLE JA HUOLTAJILLE!

Kilpailupaikka:

Leppävaaran urheilupuiston stadion, Leppävaara, Espoo.

Ilmoittautuminen - Jälki-ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu tämän linkin kautta.

Järjestäjällä on oikeus rajoittaa osanotto-oikeutta sekä osallistujamääriä per laji. Kaikki osallistumiset varmistetaan erikseen. Osallistumismaksu laskutetaan jokaiselta vahvistetulta urheilijalta erikseen ja lasku tulee olla maksettu ennen kilpailun alkua - maksu tarkistetaan numeroa noudettaessa. Peruuttamaton poissaolo = kuusinkertainen ilmoittautumismaksu.

Ennakkoilmoittautuminen päättyy 8.8.2019.

Jälki-ilmoittautumisohjeet päivitetään myöhemmin kesän aikana.

Sisäänkäynti:

Urheilijoiden sisäänkäynti stadionille tapahtuu Leppävaaran stadionin pääsisäänkäynnistä (uimahallin puoleinen itäpääty).

Autoparkki:

Suosittelemme stadionalueelle tulemista Vanha maantien puolelta (Vanha maantie 15 kohdalta) ja paikoitusta sillä puolella oleville parkkipaikoille. Pyydämme välttämään maauimalan/uimahallin P-alueiden käyttöä, ne on pääasiassa tarkoitettu uimalan asiakkaille. Huomioikaa P-alueilla olevat pysäköintiajan rajoitukset!

Kilpailukanslia:

Kilpailukanslia sijaitsee Leppävaaran Stadionin pääkatsomorakennuksen 2. kerroksen kahviossa. Käynti pääkatsomon takaa.

Osanoton varmistus:

ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ MAKSETTU ILMOITTAUTUMISMAKSU ON OSALLISTUMISEN EDELLYTYS!

Osanoton varmistus tapahtuu kaikkien lajien osalta lunastamalla kilpailunumero kilpailukansliasta viimeistään 90 minuuttia ennen aikatauluun merkittyä lajin alkamisaikaa.

Varmistus on pakollinen ja sen puuttuminen estää kilpailemisen. Varmistuksen voi tehdä urheilija tai hänen edustajansa. Tehdyn varmistuksen voi peruuttaa em. varmistusajan puitteissa kilpailukansliassa.

MYÖHÄSTYNYT VARMISTAMINEN ESTÄÄ KILPAILEMISEN - KILPAILUT ESITETÄÄN OSITTAIN SUORANA TELEVISIOSSA, JOTEN EMME VOI TEHDÄ VIIME HETKEN MUUTOKSIA!

 

Kilpailunumero:

Kaikissa lajeissa käytetään kilpailunumeroa, joka lajissa on oma numero laji-isännyyksien takia. Numeroa ei saa taittaa tai muuten pienentää.

Pukeutumistilat:

Stadionilla on pukeutumistilat kilpailijoille. Käynti pukuhuoneisiin pääkatsomon takaa. Naiset käyttävät pukuhuoneita 2 ja 3 ja miehet pukuhuoneita 4 ja 5.

Verryttelyalueet:

Verryttelyalueena on stadionin katsomorakennuksen takana oleva tekonurmialue, missä käytettävissä on myös juoksusuora ja hiekkalaatikko. Pitkille heitoille on varattu oma lämmittelyalue n 200m stadionista ison tulostaulun takana.

Kilpailijoiden kokoontuminen:

Kaikille lajipaikoille mennään kokoontumispaikan kautta erillisen aikataulun mukaisesti. Kokoontumispaikka sijaitsee Stadionin pääkatsomon länsipäädyssä, pääsuoran 100m lähtöpaikan läheisyydessä.

Kilpailijoiden esittely:

Juoksijat esitellään lähtöviivalla ja kenttälajien osallistujat kunkin suorituspaikan läheisyydessä ennen kilpailun alkua.

Omien välineiden käyttö:

Mahdolliset omat heittovälineet sekä seipäät on toimitettava tarkastukseen. Tarkastusaika päättyy heittovälineiden osalta 90 minuuttia ennen aikatauluun merkittyä lajin alkamisaikaa. Heittovälineiden tarkastuspaikka sijaitsee pääkatsomon länsipäädyssä. Seipäät tarkastetaan seiväshyppypaikalla.

Kenttälajit:

Pituussuuntaisten kenttälajien kilpailussa suoritetaan kuusi kierrosta, joista kolme viimeistä suoritetaan käännetyssä suoritusjärjestyksessä 3. kierroksen jälkeisten sijoitusten mukaisesti. Mikäli kilpailussa on enemmän kuin kahdeksan kilpailijaa, kolmelle viimeiselle kierrokselle pääsee kilpailun 8 parasta kilpailijaa.

Riman korotukset, korkeus ja seiväs:

Korotukset ilmoitetaan myöhemmin.

Tulokset:

Kisoissa on live-tulospalvelu, linkki päivitetään myöhemmin lähempänä kisapäivää.

Virallinen tulostaulu sijaitsee pääkatsomon takana.

Oleskelu kentällä:

Kentällä saavat oleskella vain kilpailuvuorossa olevat kilpailijat ja toimitsijat. Valmentajille varataan omat alueet lähellä lajeja.

Ensiapu:

Stadionilla on kilpailujen aikana paikalla ensiapupäivystäjä.