Kilpailuohjeet

 

OHJEITA KILPAILIJOILLE, VALMENTAJILLE JA HUOLTAJILLE!

Kilpailupaikka:
Leppävaaran urheilupuiston stadion, Leppävaara, Espoo.

Sisäänkäynti:
Sisäänkäynti stadionille tapahtuu Leppävaaran stadionin pääsisäänkäynnistä (uimahallin puoleinen itäpääty.

Autoparkki:
Suosittelemme stadionalueelle tulemista Vanha maantien puolelta (Vanha maantie 15 kohdalta) ja paikoitusta sillä puolella oleville parkkipaikoille. Pyydämme välttämään maauimalan/uimahallin P-alueiden käyttöä, ne on pääasiassa tarkoitettu uimalan asiakkaille.

Kilpailukanslia:
Kilpailukanslia sijaitsee Leppävaaran Stadionin pääkatsomorakennuksen 2. kerroksen kahviossa. Käynti pääkatsomon takaa.

Osanoton varmistus:
ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ MAKSETTU ILMOITTAUTUMISMAKSU ON OSALLISTUMISEN EDELLYTYS!

Osanoton varmistus tapahtuu kaikkien lajien osalta lunastamalla kilpailunumero kilpailukansliasta viimeistään 60 minuuttia ennen aikatauluun merkittyä lajin alkamisaikaa.

Varmistus on pakollinen ja sen puuttuminen estää kilpailemisen. Varmistuksen voi tehdä urheilija tai hänen edustajansa. Tehdyn varmistuksen voi peruuttaa em. varmistusajan puitteissa kilpailukansliassa.
MYÖHÄSTYNYT VARMISTAMINEN ESTÄÄ KILPAILEMISEN.

Ilmoittautuminen - Jälki-ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen Kilpailukalenterissa päättyy 25.5., hinta on 10eur per laji ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Jälki-ilmoittautuminen tämän jälkeen vain kilpailukansliassa viimeistään 60 minuuttia ennen aikatauluun merkittyä lajin alkamisaikaa, maksamalla jälki-ilmoittautumismaksu 20eur per laji käteisellä kilpailukansliaan.

Kilpailunumero:
Kaikissa lajeissa käytetään kilpailunumeroa. Numeroa ei saa taittaa tai muuten pienentää. Sama numero on käytössä kaikissa kilpailupäivän lajeissa mihin urheilija on ilmoittautunut mukaan. - Palautathan kilpailunumeron takaisin, kiitos!

Pukeutumistilat:
Stadionilla on pukeutumistilat kilpailijoille. Käynti pukuhuoneisiin pääkatsomon takaa. Naiset käyttävät pukuhuoneita 2 ja 3 ja miehet pukuhuoneita 4 ja 5.

Verryttelyalueet:
Verryttelyalueena on Leppävaaran stadionin alue, missä käytettävissä on juoksusuora ja tekonurmialue 1. Heitoille ei ole erikseen valvottua verryttelyaluetta, vaan valvotut lämmittelyheitot suoritetaan kaikkien heittolajien osalta suorituspaikoilla ennen lajin alkua suoritusjärjestyksen mukaisesti.

Kilpailijoiden kokoontuminen: suorituspaikoilla.

Kilpailijoiden esittely:
Juoksijat esitellään lähtöviivalla ja kenttälajien osallistujat kunkin suorituspaikan läheisyydessä ennen kilpailun alkua.

Omien välineiden käyttö:
Mahdolliset omat heittovälineet sekä seipäät on toimitettava tarkastukseen. Tarkastusaika päättyy heittovälineiden osalta 60 minuuttia ennen aikatauluun merkittyä lajin alkamisaikaa. Heittovälineiden tarkastuspaikka sijaitsee pääkatsomon länsipäädyssä. Seipäät tarkastetaan seiväshyppypaikalla.

Kenttälajit:
Pituussuuntaisten kenttälajien kilpailussa suoritetaan kuusi kierrosta, joista kolme viimeistä suoritetaan käännetyssä suoritusjärjestyksessä 3. kierroksen jälkeisten sijoitusten mukaisesti. Mikäli kilpailussa on enemmän kuin kahdeksan kilpailijaa, kolmelle viimeiselle kierrokselle pääsee kilpailun 8 parasta kilpailijaa.

Riman korotukset, seiväs:
vahvistetaan myöhemmin.

Tulokset:
Tuloksia voi seurata reaaliaikaisina osoitteessa; http://live.time4results.com/yu/2017/tapiotgames/

Virallinen tulostaulu sijaitsee pääkatsomon takana.

Oleskelu kentällä:
Kentällä saavat oleskella vain kilpailuvuorossa olevat kilpailijat ja toimitsijat.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Tiedustelut:
Kilpailupäällikkö Esko Kuha, p. 040 506 3301.
Kilpailunjohtaja Harri Lammi, p. 041 510 8018.

Tervetuloa kilpailemaan nopealle Leppävaaran stadionin mondolle!