Karamalmin liikkari

Syyskausi 2019Ilmoittautuminen alkaaHarjoituspäiväHarjoituspaikka
22.8.2019 - 28.11.20194.6.2019 klo 20.00TorstaiKaramalmens skola

 

Kevätkausi 2020Ilmoittautuminen alkaaHarjoituspäiväHarjoituspaikka
09.01.2020 - 23.04.202010.11.2019TorstaiKaramalmens skola

 

Hinta / kausiSisaralennus
135 € + jäsenmaksu 21 €20€ myönnetään nuoremmille sisaruksille

 

Hinta sisältää:

  • Ohjatut liikuntaleikkikoulukerrat

  • Yleisurheilulisenssi, joka sisältää tapaturmavakuutuksen ja kilpailuoikeuden SUL:in alaisissa kilpailuissa

  • Ilmaisen osallistumisen Espoon Tapioiden järjestämiin kilpailuihin

 

Ryhmät 2018-2019

 

RyhmäIkäHarjoituspäiväHarjoitusaika
Raptorit2017-2016-syntyneet (aikuisen kanssa)Torstai17.00 - 17.45
Allosaurukset2015-syntyneetTorstai17.50 - 18.35
Tyrannosaurukset2014-2013-syntyneetTorstai18.40 - 19.25

 

Ensimmäisellä kerralla liikkarilaisille jaetaan lukujärjestys, josta selviää tunnin aihe. Lukujärjestyksen löydät liikkkarin alettua myös verkkosivuiltamme.

Ryhmät toteutetaan, jos näihin tulee 8 osallistujaa.

Osioista usein kysyttyä löytyy vastauksia kysymyksiin, joihin vastaan todella usein ;).

2-3-vuotiaat

Pikkuliikkarissa jokaisella lapsella on oma aikuinen mukana, jonka kanssa liikutaan turvallisesti ohjaajan opastuksella. Lapsi opettelee liikunnan perustaitoja ja aikuinen saa vinkkejä muualla tapahtuvan liikunnan toteuttamiseksi ja ohjaamiseksi esimerkiksi kuperkeikan ydinkohtien ja avustamisen muodossa. Näillä tunneilla on hymyt herkässä niin aikuisilla kuin lapsillakin! 2-3-vuotiaiden ryhmä on myös erinomainen mahdollisuus aktivoida kummit, mummit ja vaarit ;).

 

4-5-vuotiaat

4-vuotiaana on aika jättää aikuiset salin ulkopuolelle ja jatkaa harjoittelua lapsiporukassa. 4-5-vuoden ikäisenä liikunnan perustaitojen lisäksi harjoitellaan enemmissä määrin erilaisia käsitteitä. Lapsi joutuu myös käsittelemään omia tunteitaan erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa, joka on hyvää harjoitusta vaikkapa koulua varten. Suosittuja yhteiskertoja, jolloin aikuinen on mukana, järjestetään kahdesti kauden aikana.

 

Karamalmin liikkarin lukkari

 

Ilmoittautumisohjeet

  • Ilmoittautuminen tapahtuu alapuolelta oransseja otsakkeita klikkaamalla. Tapahtumat tulevat näkyviin ilmoittautumisen käynnistyessä.

  • Ilmoittautuessasi ensimmäistä kertaa toimintaan luot ITSELLESI myClub ID:n

  • Oman myClub ID:n alle luot kaikille lapsillesi jäsentilit

  • Ilmoittautumisen yhteydessä luotte itsellenne laskun. Ohjeet löytyvät laskurivien selitteistä.

  • Jos et muista tilisi salasanaa tai sähköpostia, niin ÄLÄ luo uutta tiliä, vaan ole yhteydessä Espoon Tapioiden nuorisopäällikköön. Älä myöskään luo lapsille uusia jäsentilejä, jos vanhat ovat olleet olemassa.

  • Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

 

 

 

Liikuntaleikkikoulun peruutusehdot

Liikuntaleikkikoulun voi peruuttaa maksutta syyskaudella 11.8.2019 ja kevätkaudella 15.12.2019 asti. Tämän jälkeen peruutuksista peritään 15,00 € varaus-/kokeilumaksu. Lasku tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä ennen kauden alkua.

Liikuntaleikkikoulua voi kokeilla kahdesti hintaan 15,00 €. Kokeilukerrat ovat kauden kaksi ensimmäistä kertaa. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi. Näissä tapauksissa hyvitämme kausimaksun ja kokeilumaksun erotuksen tilillenne. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja, eikä näitä voi korvata toisessa ryhmässä. Yli kolme viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin, kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi Unisportin, kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

Liikuntaleikkikoulun peruutusehdot kesken kauden mukaan tuleville

Liikuntaleikkikouluun voi tulla mukaan milloin vain, jos paikkoja on vapaana. Liikuntaleikkikoulu on syyskaudella Otaniemessä täysihintainen 29.09.2019 asti ja muualla 15.9.2019 asti. Kevätkaudella sama päivämäärä on kaikissa liikkareissa 2.2.2020. Tämän jälkeen liikuntaleikkikoulu laskutetaan jäljellä olevien harjoituskertojen mukaan. Ilmoittauduttuanne mukaan kesken kauden sitoudutte maksamaan kokeilumaksun 15,00 €.

Kesken kauden mukaan tulevat voivat kokeilla liikuntaleikkikoulua kahdesti hintaan 15,00 €. Nämä kokeilukerrat ovat kaksi seuraavaa kertaa ilmoittautumispäivästä. Halutessanne lopettaa kahden kokeilukerran jälkeen, on tästä ilmoitettava kahden vuorokauden kuluessa toisesta kokeilukerrasta osoitteeseen perttu@espoontapiot.fi.

Kausimaksussa on kolmen viikon maksuaika, joten laskua ei tarvitse maksaa ennen kokeilukertoja. Jos päätätte lopettaa ja olette tehneet lopetusilmoituksen, muutamme laskun summaksi 15,00. Kahden kokeilukerran jälkeen olette sitoutuneet maksamaan koko kauden harjoittelumaksun.

Peruutussähköposti lähetetään otsikolla peruutus / lapsen nimi / ryhmä.

Emme hyvitä yksittäisiä poissaoloja, eikä näitä voi korvata toisessa ryhmässä. Yli kolme viikkoa jatkunut sairastelu tai loukkaantuminen käsitellään erikseen, jolloin on myös esitettävä lääkärintodistus. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata. Seura ei myöskään korvaa tuntien menetyksiä silloin kun harjoitustila on pois käytöstä jonkin muun tahon esimerkiksi kaupungin tai koulun takia. Näistä peruutuksista tiedotetaan erikseen.

 

 

 

Lisätietoja liikuntaleikkikoulusta

Perttu Örn, Nuorisopäällikkö

050 464 4661

perttu@espoontapiot.fi